Celebrity News

Prvo zajedničko pojavljivanje, posle dugo vremena: Aleksandra Kovač blista u pratnji supruga (FOTO)

Suprug Aleksandre Kovač, uspešni muzički producent, sa kojim osim ljubavi, Aleksandra neguje i dugogodišnju poslovnu saradnju za domaću javnost prava je misterija.

Prvo zajedničko pojavljivanje, posle dugo vremena: Aleksandra Kovač blista u pratnji supruga (FOTO)

Naime, iako su već više od dve decenije u skladnoj ljubavi, nevenčani suprug Aleksandre Kovač, Roman Goršek svoj privatni život vodi daleko od očiju javnosti.

Uspešni u svojoj poslovnoj saradnji, gotovo kao i u svojoj ljubavi, Aleksandra i Roman ipak biraju da intimu čuvaju i neguju u svoja četiri zida, ba ih baš zbog toga, u javnosti gotovo nikada ne možemo videti skupa.

Boško Karanović

 

Međutim, sada je očigledno došlo vreme da se nešto promeni, pa su se suprug Aleksandre Kovač i pevačica pojavili zajedno na jednoj beogradskoj promociji, sa širokim osmesima na licu.

Roman i Aleksandra došli su držeći se za ruku, a sve oči prisutnih bile su uprte u njih. Vidno srećna i savršeno stilizovana, Aleksandra je u pratnji voljenog blistala, a sudeći po njihovim zadovoljnim izrazima, poslovni projekti na kojima zajedno rade, od jeseni bi mogli da obraduju publiku, zbog čega je par još ispunjeniji.

Pročitajte: Aleksandra Kovač - Kako sam pronašla mir

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading