Celebrity News

Nestrpljiva da je upozna: Mia Borisavljević već spremila sobu za ćerkicu! Prizor će vas očarati (FOTO)

Trudna Mia Borisavljević očekuje dolazak naslednice za koji dan, a prizorom sobe koju je dekorisala specijalno za nju, topi i najtvrđa srca.

Nestrpljiva da je upozna: Mia Borisavljević već spremila sobu za ćerkicu! Prizor će vas očarati (FOTO)

Popularna pevačica Mia Borisavljević broji sitno do porođaja i željno, ali i nestrpljivo iščekuje dolazak još jedne ćerkice. Sudeći po njenoj poslednjoj objavi na društvenim mrežama, trudna Mia je i više nego spremna za dolazak naslednice, koja će u njen dom uneti novu radost. Osim srećnih roditelja, Miina ćerka Ema se takođe raduje dolasku sestre.

Naime, Mia je za svoju ćerkicu koja će stići vrlo brzo opremila i uredila kutak u stanu. Pevačica je kupila krevetac dekorisan mašnama, kao i prvu igračku u obliku mede i cipelice, u roze boji.

Pročitajte: Trudna Mia Borisavljević - Nemam vremena da se udam!

Instagram

 

Prizor koji je raznežio i otopio srca pevačicinim pratiocima, otkriva koliko je truda Mia uložila da sve bude savršeno i besprekorno, kada se njoj i njenom partneru Bojanu Grujiću bude pridružila nova članica porodice, koja je već osvojila njihova srca.

Takođe, Mia važi za vrlo požrtvovanu i osećajnu majku, te je neretko isticala da je trudnoća pozitivno uticala na nju i da ne krije uzbuđenje zbog dolaska još jedne ćerke, koji se svaki čas očekuje.

Komentari (0)

Loading