Celebrity News

Antonina je ista tata Marko: Jovana Mišković objavila fotografiju ćerke, svi komentarišu samo jedno! (FOTO)

Starija ćerka Jovane i Marka Miškovića prava je princeza. Iako je mama i tata čuvaju od znatiželjnih pogleda javnosti, Jovana je sada objavila fotografiju sa svojom prvenicom i pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama.

Antonina je ista tata Marko: Jovana Mišković objavila fotografiju ćerke, svi komentarišu samo jedno! (FOTO)

Brak Jovane i Marka Miškovića, čini se, jači je nego ikada. Višegodišnja ljubav krunisana je rođenjem Antonine i Reine, koje su njeihovu malu porodicu učinile jačom i skladnijom. Kako su ih novinski napisi često razvodili i kako ih mediji uopšte nisu mazili, pevačica i filmski producent odlučili su da svoju porodicu zaštite, i distanciraju se od javnosti.

Da je njihov brak jači nego ikada postalo je jasno kada je Jovana nedavno ostala bez oca. Bol, koju je ovim gubitkom Jovana doživela, ublažila je porodica i svakodnevna podrška koju joj je suprug pružao, a izvor najveće radosti bile su njihove ćerke.

Pročitajte: Uz suprugu kada je najteže - Retko zajedničko javno pojavljivanje Marka i Jovane Mišković na komemoraciji njenom preminulom ocu

Antonina i Reina zaštićene su od radoznalih pogleda, pa ih ponosna mama ne pokazuje često na društvenim mrežama. Upravo zato, njena poslednja fotografija na "Instagramu" pokrenula je brojne pozitivne komentare.

Starija ćerka Jovane i Marka Miškovića, osmogodišnja Antonina pozirala je u majčinom zagrljaju, a ova fotografija izazvala je bujicu komentara. Mnogi pratioci Jovane Nikolić Mišković primetili su da je devojčica očeva kopija.

Ipak, jednom prilikom, pevačica je za "Exkluziv" istakla da Antonina izuzetno podseća na nju, s obzirom da ima sklonosti i talenta za ples i muziku.

- Jako voli da peva, pleše i glumi. Nije opterećena garderobom, skromna je, normalna, odrasta normalno i nastojaću da tako i ostane

Komentari (0)

Loading