Celebrity News

Sa Jugom Radivojevićem dobila je Lava, a evo kako izgleda sin Milene Vasić iz prvog braka! (FOTO)

Sin Milene Vasić iz prvog braka retko se pojavljuje u javnosti i izuzetno je vezan za majku, o čemu svedoči i najnovija njihova fotografija.

Sa Jugom Radivojevićem dobila je Lava, a evo kako izgleda sin Milene Vasić iz prvog braka! (FOTO)

Popularna glumica Milena Vasić, nedavno je objavila fotografiju na "Instagramu" na kojoj je pozirala sa sinom Nikolom Ražnatovićem, kojeg javnost nema prilike često da vidi.

Naime, sin Milene Vasić iz prvog braka, stasao je u pravog momka, a mnogi komentarišu da je lepotu nasledio upravo od majke. Njihova najnovija fotografija, koju je Milena ponosno objavila na društvenim mrežama pokrenula je lavinu pozitivnih komentara i broji mnoštvo lajkova.

Pročitajte: Potpuno drugačija - Milena Vasić se odvažila na promenu o kojoj će se pričati! (FOTO)

 

 

" Pravi dasa", "Lep kao lutka", "Holivudska lepota" - glasili su neki od komentara koje su napisali glumičini verni fanovi i pratioci.

Osim sina Nikole, Milena ima i ćerku Lanu iz prvog braka, a iz drugog braka je 2015. godine dobila sina Lava sa rediteljem Jugom Radivojevićem.

Milena je i svojevremeno pričala da sinove vaspitava u takvom duhu da treba da otvoreno prihvataju svoje emocije:

- Vreme je takvo da nam ne dopušta da te reči izađu. Znate ono muškarci ne plaču, kad imaju malo dete i kažu: "Ti si dečko nemoj da plačeš". Ne, ja uvek kažem sinu: plači, kad ti dođe nešto ti plači, zato što svi plačemo — rekla je glumica, prenose mediji.

Komentari (0)

Loading