Celebrity News

O OVOME SVI PRIČAJU: Evo šta je Duško uradio sinoć tokom Jeleninog nastupa (FOTO)

Duško Tošić na nastupu Jelene Karleuše - tema o kojoj mediji bruje!

O OVOME SVI PRIČAJU: Evo šta je Duško uradio sinoć tokom Jeleninog nastupa (FOTO)

Duško Tošić i Jelena Karleuša najintrigantniji su par domaće javne scene. O njihovom odnosu, braku, ali i razvodu, ne prestaje da se piše. Mediji su posvećeni da otkriju, kako stvari stoje iza zidina vile na Dedinju, a sve je više dokaza, da je u porodičnom domu Karleuša - Tošić sve u najboljem redu.

Prošlo je već godinu dana, od kada novinski napisi stavljaju tačku na brak Jelene Karleuše i Duška Tošića, a oni su čini se jači nego ikad pre. U poslednje vreme, potpuno spontano, par je nekoliko puta pokazao, koliko skladan odnos neguju. Iako ne provode svaki svoj trenutak zajedno, zbog različitih poslovnih obaveza koje imaju, Jelena i Duško trude se da jedno drugom pruže podršku u najvažnijim trenucima.

Pročitajte: Iznenadićete se gde je viđen Duško Tošić dok Jelena snima Zvezde Granda! (FOTO)

Eddy Adlan

 

Upravo tako bilo je i tokom prvog beogradskog nastupa Jelene Karleuše, ove sezone. Duško Tošić na nastupu Jelene Karleuše  - mediji bruje, a on je ležerno odeven pristigao na splav, kako bi podržao svoju suprugu na prvom nastupu u Beogradu.

Ata Images

 

Skriven od pogleda uživao je u muzici i senzacionalnom nastupu, na kakav je Jelena navikla publiku, a osim što je pokazao koliki je džentlmen i podrška supruzi, jasno je svima stavio do znanja i kakva je situacija u njihovom braku.

Ata Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading