Celebrity News

OTKRIVAMO koji biznismen je novi dečko Dejane Živković (FOTO)

Dečko Dejane Živković česta je tema u javnosti, jer mnoge interesuje koga sada ljubi atraktivna manekenka?

OTKRIVAMO koji biznismen je novi dečko Dejane Živković (FOTO)

Instagram

Emotivni život Dejane Živković obeležen je brojnim usponima i padovima. Naime, njene veze bile su burne, a povezivali su je sa brojnim, medijima poznatim ličnostima, od tenisera Damira Džumhura, pa do Jovana Vukotića.

Dejana je neko vreme, posle brojnih emotivnih krahova, odlučila da uživa u svojoj slobodi, a poslednje fotografije sa "Instagrama" svedoše da je i tome došao kraj i da je ponovo srećno zaljubljena.

Pročitajte: Srpsku manekenku osuđuju ZBOG OPERACIJA, a ovo je istina O PAKLU KOJI JE PREŽIVELA!

U medijima je nedavno govorila o idelanom tipu muškarca, koji je sada pored nje, očigledno pronašao svoju sreću:

- Inteligentan, stabilan, zreo, onaj koji je proputovao svet… Jednostavno, moraju da postoje teme o kojima bismo razgovarali i mora da mi drži pažnju. Želim muškarca od kog mogu nešto da naučim, a ne nekog balavca koji samo gleda moje fotografije na društvenim mrežama - rekla je tada za "Kurir" i dodala:

- Nekoliko puta sam rekla da će mi sledeći dečko za kog mediji budu saznali najverovatnije biti muž! Više nemam vremena za polovične veze.

Instagram

 

Sada kada je na društvenim mrežama "osvanula" fotografija strasnog poljupca Dejane Živković i poznatog biznismena pitamo se, da li se čuju "svadbena zvona".

Novi dečko Dejane Živković je beogradski biznismen Filip, koji drži teretanu, a sudeći po fotografijama, veza među njima nije kratkog daha. Da li će o svom partneru Dejana progovoriti i javno, ostaje da vidimo.

Pročitajte: Porodična drama Dejane Živković - Mesec dana otac mi se borio za život, ne znam kako sam to podnela!

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading