Celebrity News

Prelepo! Nada Macanković predstavila drugog sina! Fotografija novorođenčeta oduševila javnost

Porodila se Nada Macanković i na svet donela zdravog dečaka. Njen suprug Bojan Janić i stariji sin Milutin, oduševljeni su pojačanjem, a posebnu sreću oseća glumica, koja se po drugi put ostvarila u ulozi majke.

Prelepo! Nada Macanković predstavila drugog sina! Fotografija novorođenčeta oduševila javnost

Porodila se Nada Macanković, a prvu fotografiju sinčića podelila je na svom "Instagramu" uz poruku dobrodošlice: "Dobrodošao, maleni moj".

Nada je nakon ovog gesta, dobila brojne poruke podrške, čestitke, ali i komplimente na račun svog izgleda tik nakon porođaja.

Pročitajte: Nada Macanković otkrila lepe vesi - Milutin će postati stariji brat!

Glumica koja je do sada bila posvećena mama sinu Milutinu, dugo je o svojoj trudnoći ćutala, jer je vest  o novom članu porodice ispratio i pozitivan test na korona virus.

- Mene je trudnoća veoma iznenadila jer se javila baš u trenutku kada sam bila pozitivna na koronu. Posle pet dana od testa na koronu, uradila sam test na trudnoću i oba su bila pozitivna. Tako da mi je u početku bilo jako stresno, jer nisam znala da li će sve biti u redu, da li će plod opstati. Doktori ne znaju šta da ti kažu, nema dovoljno podataka o tome kako virus deluje na plod. Prva tri meseca sam sve primila sa rezervom, nisam nikome ništa ni pričala - rekla je u "Među nama".

Sada, kada je sve uredu i sin je konačno kod kuće, glumica ne skriva radost što je porodica bogatija za još jednog člana, što je dečak zdrav i što je porođaj protekao u najboljem redu.

Komentari (0)

Loading