Celebrity News

Neotkriveni detalji sa venčanja: Seka Aleksić je na dan svadbe uradila ono što bi malo koja žena! Veljko nije mogao da dođe sebi od šoka

Venčanje Seke Aleksića i Veljka Piljikića bilo je bajkovtio, baš kao i njihova ljubav, a ovi detalji sa spektakularne svadbe malo su kome poznati.

Neotkriveni detalji sa venčanja: Seka Aleksić je na dan svadbe uradila ono što bi malo koja žena! Veljko nije mogao da dođe sebi od šoka

Instagram

Venčanje Seke Aleksić i Veljka Piljikića usledilo je nešto posle tajnovite veridbe, koja se odigrala u porodičnom domu Veljka Piljikića u Negotinu. Naime, posle višegodišnje ljubavi, Veljko je želeo da upita pitanje, kome se svaka devojka potajno nada. Mediji su 2009. godine o njihovoj veridbi mnogo pisali, ali je sve ostalo obavijeno velom tajne. Ipak, šuškalo se da je za Seku, verenički prsten bio neočekivano iznenađenje.

- Veljko je sve to pripremao već nedeljama, pa je tako nedavno kupio brilijantski prsten u Beču, specijalno za ovu priliku i danima ga je sakrivao od Seke, kako ne bi predosetila šta se sprema. Još se nisu dogovorili kada će se venčati, ali, prema nekim najavama, to bi moglo da se desi početkom sledeće godine - rekao je tada izvor blizak paru za medije.

Pročitajte: Seka Aleksić donela NEOČEKIVANU odluku u vezi sa starijim sinom, NE PRESTAJE DA SE KOMENTARIŠE

Ipak, venčanje, koje je tada nosilo titulu svadba godine, došlo je nešto kasnije, 12. septembra 2010. godine. Seka, koja svoju ljubav prema Veljku ni danas ne skriva, vodila je tada računa o svakom detalju.

U luksuznom prestoničkom restoranu, okupili su se članovi porodice, bliski prijatelji, ali i brojne poznate ličnosti. Sve je izgledalo bilo dekorisano bajkovito, a o svakom detalju računa je vodila mlada.

Ipak, venčanje Seke Aleksić i Veljka Piljikića ostalo je zapamćeno po jednom detalju, naime, za svog supruga Seka je poenla čak 6 različitih "look-ova", a u svakoj od šest raskošnih venčanica, Seka, koja je tada nosila dugu crnu kosu, izgledala je tako da je Veljka ostavljala bez daha.

Pročitajte: Nećete verovati kako Veljko motiviše Seku da trenira (foto)

Pogledaj galeriju

Bajka koja je tog dana počela, u domu u Staroj Pazovi još uvek traje, a srećna porodica danas je veća i bogatija za dva divna dečaka, na kojima su roditelji beskrajno zahvalni.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading