Celebrity News

Drugo stanje joj baš prija! Prve fotografije trudne verenice Miše Dragičevića (FOTO)

Trudna verenica Miše Dragičevića, glumica Olivera Bacić, vesti o drugom stanju nije javno potvrdila, pa ipak, trudnički stomak nije krila. Da joj drugo stanje baš prija, jasno je po poslednjim fotografijama, koje su na njenom "Instagramu" privukli veliku pažnju.

Drugo stanje joj baš prija! Prve fotografije trudne verenice Miše Dragičevića (FOTO)

Vest da je verenica Miše Dragičevića trudna oduševila je domaću javnost, jer par, koji je zajedno već osam meseci uživa velike simpatije publike. Ipak, njih dvoje o ovoj srećnoj vesti u javnosti se još nisu oglasili.

No, nesumnjivo je da će njih dvoje postati roditelji, a u prilog tome govore nove fotografije Olivere Bacić na "Instagramu".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivera Bacić (@oly_faith_)

Naime, verenica Miše Dragičevića blista na pomenutim fotografijama, a trudnički stomak, koji se već nazire ne trudi se da sakrije.

Komentari se na njenim fotografijama samo nižu, a ona ne skida osmeh sa lica, što jasno govori o tome, koliko joj drugo stanje zapravo prija.

Pročitajte: Zajedno u kuhinji Olja Bacić i Miodrag Miša Dragičević - Recept za osvežavajuću tortu sa jagodama, koju ćete obožavati!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivera Bacić (@oly_faith_)

Komentari (0)

Loading