Celebrity News

Rođena Mišković, udata Karić: Zavirite u misteriozni život jedne od najbogatijih Srpkinja (FOTO)

Ivana Mišković Karić, naslednica Miroslava Miškovića, glava porodične firme, udata je za Gorana Karića, sa kojim ima dvoje dece. Iako nosi titulu jedne od najbogatijih žena Srbije, Ivana se trudi da svoj život maksimalno drži u tajnosti.

Rođena Mišković, udata Karić: Zavirite u misteriozni život jedne od najbogatijih Srpkinja (FOTO)

Sa Goranom Karićem u život Ivane Mišković Karić ušla je neizmerna radost. Zasnovala je porodicu, ujedinila dve velike srpske porodice i rodila decu, Maksimilijana i Miju.

Uspešna, voljena i srećna, vremenom je postala glava porodične firme svog oca i jedna od najuspešnijih poslovnih žena u Srbiji.

Sa suprugom Goranom ima skladan brak, bez turbulencija, decu čuva od znatiželjne javnosti, a svoj glamurozni život živi daleko od medija.

Pročitajte: Da li ste ikada videli suprugu Miroslava Miškovića? Upoznajte Ljiljanu! (foto)

O njenom životu poznato je samo ono što na svom "Instagramu" podeli, a to su najčešće fotografije sa putovanja i porodičnih okupljanja, pa je jasno da sa porodicom, svojom, kao i svog supruga ima divan odnos.

Takođe, u brojnim okupljanjima sa prijateljicama, neizmerno uživa, a neke od najdražih, javnosti su dobro poznate. Naime, Ivana je izuzetno dobra prijateljica Snežane Stojković, Marije Tarlać i Jovane Joksimović.

Pročitajte: Uz suprugu kada je najteže - Retko zajedničko javno pojavljivanje Marka i Jovane Mišković na komemoraciji njenom preminulom ocu

 

 

Komentari (0)

Loading