Celebrity News

Pre dve decenije postigla vrtoglavi muzički uspeh a onda nestala: Evo kako danas izgleda Kebina i Oljina ćerka Taša (FOTO)

Ćerka Dragana Kojića Kebe, Nataša, pre dve decenije u ruke je uzela mikrofon i svojim megahitom "Fatalna i plava" pokorila estradu. Mnogi su joj predviđali blistavu karijeru, a ona je iznenada nestala...

Pre dve decenije postigla vrtoglavi muzički uspeh a onda nestala: Evo kako danas izgleda Kebina i Oljina ćerka Taša (FOTO)

Iako je njena muzička karijera krenula uzlaznom putanjom, Nataša je odlučila da nestane sa domaće javne scene. Spakovala je kofere i otputovala u Ameriku, gde već godinama živi misteriozni život, o kome domaća javnost malo zna.

Kada je u domaćim medijima spominju, neretko je nazivaju kraljicom "Fotošopa", ipak, ona za takve komentare ne mari i svoju karijeru danas gradi na svetskoj sceni.

Pročitajte: Fotošop ili plastične operacije: Da li prepoznajete ćerku Dragana Kojića Kebe

 

 

U Sjedinjene Američke Države, Nataša je otišla kao studentkinja i stipendista prestižnog univerziteta "Berkli", a danas, ona komponuje muziku za filmove i serije, koje možete čuti u brojnim ostvarenjima strane produkcije.

Ćerka Dragana Kojića Kebe danas živi u Los Anđelesu, a Srbiju nije posetila više od jedne decenije, zbog statusa koji ima u Sjedinjenim Američkim Državama. Naime, ona je azilant u postupku i kada bi jednom napustila Ameriku, više tamo ne bi mogla da se vrati.

 

 

Taša, članove svoje porodice viđa samo kada joj dođu u posetu, a pre samo nekoliko dana na "Instagramu" je prokomentarisala da nestrpljivo broji dane do dolaska njenog brata Igora Kojića, koji joj neizmerno nedostaje.

Najveća transformacija, koju je Kebina ćerka za ove dve decenije, od kada ju je javnost upoznala, doživela, je ona fizička. A od punačke plavuše, Taša se transformisala u lepoticu, čije fotografije na "Instagramu" mame uzdahe pripadnicima jačeg pola.

 

 

Komentari (0)

Loading