Celebrity News

"Od same pomisli ne mogu da dišem": Sofija Milošević spoznala je SUROVU ISTINU otkako je postala majka

Majčinstvo je manekenki donelo najtežu lekciju do sada.

"Od same pomisli ne mogu da dišem": Sofija Milošević spoznala je SUROVU ISTINU otkako je postala majka

Epizoda u Frankfurtu uspešno je okončana za porodicu manekenke Sofije Milošević (31) i fudbalera Luke Jovića (23) pa su odnedavno ponovo stalni žitelji Madrida, gde srpski napadač igra za "kraljevski" klub "Real", nakon što je njegova pozajmica nemačkom "Ajntrahtu" konačno završena. Da su bili željni Španije govori činjenica da su za sedmodnevni odmor, pre nego što su nastupile Jovićeve pripreme u klubu, odabrali tamošnje popularno letovalište Ibicu gde su navodno uživali "za sve pare", odnosno ako to gledamo iz njhovog ugla, tričavih sedamdeset hiljada evra. Naravno da im je na odmoru društvo pravio sinčić Aleksej i naravno da su gledali da mu podrede svaki trenutak ovog letovanja, baš kao što će to morati da naviknu da čine i na budućim odmaranjima. To sigurno objašnjava i tako paprenu cenu letovanja. Ponosni roditelji nastojali su da njihovom sinu ništa ne nedostaje na svom prvom putovanju ove vrste i ovo je indikativan uvod u temu koja mama Sofiju muči sve otkako je to i postala - koliko brige za svog sina je previše brige i zašto reč "previše" ne postoji u vokabularu svake majke koja se u toj ulozi relativno skoro po prvi put ostvarila?

Premda ističe da je majčinstvo najlepša stvar koja joj se dogodila, manekenka ne krije ni onu drugu stranu medalje - da taj posao zna da bude neverovatno zahtevan.

- Veoma je teško i iscrpljujuće. Umorno, neispavano, ali uz sve to uzbudljivo. Veliku pomoć mi pruža Luka koji se u pojedinim momentima bolje snalazi od mene.Sve su ovo lepi trenuci, ali svi znamo da nema sna i odmora, već da je sve podređeno bebi. Noću se budi, malo je nemirna, ali sve su to slatke muke - rekla je Sofija tokom perioda prilagođavanja na svoju majčinsku ulogu.

Pročitajte: Veliki korak malog Alekseja: Evo zašto plače mama Sofija Milošević?

Danas se već slobodnije oseća u svojoj koži, ali kako Aleksej biva stariji, Sofija spoznaje sve više okolnosti majčinstva i sve bolje razume kroz šta prolaze sve njene "koleginice" na ovom zadatku, naročito one koje nisu imale istu sreću poput nje da o finansijama ne mora da razmišlja.

- Otkad sam postala mama pogađa me, a i pre me je mnogo pogađala, činjenica da život jednog deteta zavisi od novca, da deca ne mogu da se leče besplatno, da ne mogu da se izleče pa da se dug otplati nekako već da roditelji strepe da li će novac biti skupljen na vreme za izlečenje njihovog deteta, njihove bebe. Zamišljam da sam ja u takvoj situaciji i ne mogu da dišem od same pomisli. Molim vas, mnogo je dece na humanitarnim platformama i potrebna im je naša pomoć - zavapila je Sofija na društvenim mrežama i pozvala sve koji su u mogućnosti da pomognu koliko mogu.

Pročitajte: Sofija Milošević za "Story" otkriva sve tajne života sa Lukom: I kad idemo na jogu, bebu vodimo sa sobom (VIDEO INTERVJU)

Sofija je ranije istakla da se od sinovljevog dolaska na svet zbilja oseća kao nova, druga žena i prioritete je potpuno zamenila. Iako se pre porođaja plašila kako će se snaći kao majka, svaka njena nova izjava o majčinstvu jasno ukazuje da strahu nije moralo da bude mesta, instinkt je sve "odradio" umesto nje.

 

Komentari (0)

Loading