Celebrity News

Više ih ne viđamo u istom društvu! Jedan od naših najpoznatijih glumaca je KUM Željka Joksimovića! Šta se desilo sa njihovim odnosom?

Kum Željka Joksimovića, poznati glumac, povukao se iz javnog života, a to se izgleda odrazilo i na prijateljstvo sa Željkom, sa kojim ga u javnosti dugo nismo videli.

Više ih ne viđamo u istom društvu! Jedan od naših najpoznatijih glumaca je KUM Željka Joksimovića! Šta se desilo sa njihovim odnosom?

Veliko prijateljstvo Željka Joksimovića i glumca Nenada Jezdića javnosti je bilo malo poznato. Obojica rođeni u Valjevu, prijateljstvo iz detinjstva godinama su negovali. Toliko su bliski bili da je Jezdić bio kum Željka Joksimovića na njegovom prvom venčanju, sa izabranicom Vesnom, sa kojom je dobio ćerku Minu.

Iako ih javnost godinama nije videla u bliskom druženju, Nenad je jednom prilikom za domaće medije otkrio je da će ih bez obzira na životne stavnove, zauvek vezivati neraskidiva veza.

Pročitajte: Prve informacije o zdravstvenom stanju Nenada Jezdića!

Ata Images

 

– U poslednje vreme se naši estetski stavovi puno razlikuju, pa mi najviše prija kad evociramo dečačka i momačka sećanja. To je ona najintenzivnija, najčvršća spona među nama. On je čovek koji radi na sebi i ja bih želeo da svoj neizmerni dar usmerava u drugom pravcu. I on i ja znamo u srcu, gde se to krije… Kako bilo, sačuvaćemo ono nepovredivo: kumstvo i uspomene - reko je glumac.

Komentari (0)

Loading