Celebrity News

LEPOTICA SE NE POSTAJE, VEĆ RAĐA: Dragana Kosjerina objavila fotografiju iz detinjstva i ostavila sve bez reči! (FOTO)

Fotografija Dragane Kosjerine iz detinjstva dokaz je da voditeljku lepota, po kojoj je nadaleko poznata, krasi od malih nogu.

LEPOTICA SE NE POSTAJE, VEĆ RAĐA: Dragana Kosjerina objavila fotografiju iz detinjstva i ostavila sve bez reči! (FOTO)

Voditeljka Dragana Kosjerina važi za jednu od najvećih lepotica sa malih ekrana, koja je uz pomoć svojih voditeljskih sposobnosti i lepote očarala čitav region. Na Draganin izgled mnogi nisu imuni, a često se komentariše da izgleda sve bolje kako vreme odmiče.

Da se lepotica ne postaje već rađa, potvrđuje i fotografija koju je Dragana Kosjerina objavila na "Instagramu", iz vremena kada je još uvek bila devojčica. Fotografija je crno bela, a voditeljka pozira u suknjici i kratkoj majici i evidentno je da ju je kamera "volela" već tada. 

Pročitajte: Ovo je muškarac u kog je Dragana Kosjerina ludo zaljubljena (FOTO)

Instagram

 

- U ljubavi sa objektivom. Oduvek- napisala je ona na fotografiji, aludirajući da je njen životni poziv bio predodređen za nju, s obzirom na to da od malih nogu gaji ljubav prema kamerama i izuzetno je fotogenična.

Danas je opšte poznato koliko Dragana pleni lepotom kada se pojavi ispred kamera i reflektora, a izgleda da je imala sve predispozicije da bude jedno od najprepoznatljivijih TV lica, što danas i jeste.

Komentari (0)

Loading