Celebrity News

Geni: Unuka Željka Mitrovića sa samo godinu dana u društvu ove SVETSKE ZVEZDE (FOTO)

Unuka Željka Mitrovića, Emilija Mitrović, koja ima samo godinu dana, našla se u društvu svetske zvezde koju smatraju najlepšom ženom današnjice.

Geni: Unuka Željka Mitrovića sa samo godinu dana u društvu ove SVETSKE ZVEZDE (FOTO)

Sin Željka Mitrovića, Aleksandar Mitrović i njegova izabranica Ivana Đujić trenutno se nalaze u Kanu, gde se održava prestižni filmski festival i uživaju sa svojom ćerkom Emilijom.

Pročitajte: Cela porodica na okupu! Željko Mitrović slavi rođendan, Milica otkrila kako im izgleda luksuzni dom koji danas prima goste! (VIDEO)

Dok svoje dane provode u miru, okruženi svetskom elitom, nisu ni mogli da pretpostave koga će upoznati.

Naime, dok su Aleksandar i Ivana večerali u jednom luksuznom restoranu u Kanu, našli su se u društvu ni manje ni više nego jedne od najlepših žena sveta, manekenke Bele Hadid, koja je bila očarana njihovom ćerkom Emilijom.

Pročitajte: Veliki Getsbi na srpski način - Ovako je Mitrovićeva ćerka proslavila rođendan! Svi pričaju samo o poklonu tate Željka (FOTO/VIDEO)

Instagram

 

Bela je unuku Željka Mitrovića, malu Emiliju, uzela u naručje i bila je oduševljena njenom lepotom, te je uputila kompliment Ivani, koja je sve zabeležila videom i postavila na "Instagram", označivši manekenku. Pratioci Ivane Đujić isprva nisu verovali da je to stvarno Bela, a onda je pogledala direktno u kameru i sve je bilo jasno.

- Tako je prelepa -  rekla je manekenka za Emiliju, a Ivana joj se kulturno zahvalila.

Bela je, inače, juče u Kanu privukla najviše pažnje toaletom koju je nosila.

Komentari (0)

Loading