Celebrity News

OVO NISMO OČEKIVALI! Živojinovići ostali bez snaje, pobrisane sve slike sa Instagrama

Raskinuli Viktor Živojinović i Sandra Miljaković - vest koja je odjeknula poput bombe. Kako navode domaći mediji njihovoj vezi je došao kraj, a ima li šanse za pomirenje, pod velikim je znakom pitanja. Ipak, ubrzo nakon bombastične objave, Brenina snaja iznela je svoju stranu priče.

OVO NISMO OČEKIVALI! Živojinovići ostali bez snaje, pobrisane sve slike sa Instagrama

Mlađi sin Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, Viktor Živojinović, navodno je raskinuo dvogodišnju vezu sa devojkom Sandrom Miljaković.

Kako piše "Kurir" , Viktor i Sandra su već imali turbulencija pre nekih godinu dana, kada mu je ona navodno našla izvesne poruke u telefonu koje je razmenjivao sa drugom devojkom. Iako su nesuglasice tada rešili, sada je, prema pisanju pomenutog medija romansi došao kraj.

Pročitajte: Sve oči uprte u nju - Devojka Viktora Živojinovića zapalila Dubai! (FOTO)

Boško Karanović

 

Viktor je obrisao sve zajedničke fotografije sa Sandrom sa svog "Instagrama", što je dalo povoda da javnost posumnja u njihov odnos. Međutim, Sandra nije otpratila Viktora niti obrisala njihove fotografije sa svog profila, zbog čega su mnogi mislili, kako je ovo samo još jedno od brojnih nagađanja, koje se o Sandri i Viktoru mesecima pišu.

Pročitajte: Svadba decenije odložena - Raskinuli Viktora Živojinovića i Sandre Miljaković 

Takođe, njih dvoje trenutno su razdvojeni - Viktor uživa na crnogorskom primojru sa porodicom, dok je Sandra sa prijateljima posetila "Exit", što je dodatno navelo medije da poveruju u priče o raskidu.

Ipak, raskid Viktora Živojinovića i Sandre Miljaković bio je samo još jedan u nizu nagađanja javnosti, a ovim povodom Sandra se na svom storiju oglasila:

- Jako ste nas nasmejali ovim izmišljotinama. Sve je u najboljem redu, naravno da nismo raskinuli - napisala je Brenina snaha, koju porodica Živojinović, više nego očigledno, obožava.

 

Komentari (0)

Loading