Celebrity News

EKSKLUZIVNO! Milica Pavlović za "Story" PRVI PUT o Nikolasu Saveljiću!

Milica Pavlović prvi put komentariše navode da je u emotivnoj vezi s vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, žali nam se da mnogi partneri u prošlosti nisu mogli da podnesu devojku s karijerom i samouvereno ističe da se sprema da postane najbolja majka na svetu

EKSKLUZIVNO! Milica Pavlović za "Story" PRVI PUT o Nikolasu Saveljiću!

Pored talenta za pevanje, scenu i šou, koji je publika prepoznala još od prvog dana kada ju je ugledala na takmičarskoj bini „Zvezda Granda“, godine koje su kasnije usledile sve jasnije su pokazivale da je Milica Pavlović (29) od Boga dobila i darove sasvim drugačije vrste. Da nije bilo tog izvanrednog osećaja za samopromociju i saradnju s medijima, da nije umela da se nađe u centru pažnje javnosti a da pritom nikada nije govorila o svojim ljubavnim poduhvatima, što je za većinu njenih koleginica nezamislivo, pitanje je da li bi joj svi ti hitovi bili dovoljni za status jedne od najpopularnijih pevačica kod nas koji obično zahteva i ono nešto više. Sve postaje znatno jasnije kada atraktivna Leskovčanka, koja će se na sve pomenute talente pritom pokazati i kao glavna glumica u seriji „Pevačica“ na „Superstar“ kanalu od jeseni, na početku našeg razgovora objašnjava da svoje veštine vođenja karijere potkrepljuje i adekvatnom diplomom iako je nikada nije isticala.

– Nisam sigurna koliki deo javnosti zna za ovo, ali imam završen fakultet upravo iz oblasti odnosa s javnošću, budući da sam diplomirani komunikolog. Doduše, svoju diplomu još uvek nisam podigla sa fakulteta, eno je u nekoj fioci, dok kod sebe imam samo potvrdu da sam ispunila sve obaveze. U praksi, međutim, uveliko je koristim ali isključivo na sebi. Ne znam koliko bih dobar PR bila nekome sa strane, mada sam osoba koja voli da iz svih ljudi oko sebe izvuče ono najbolje, što u odnosima s javnošću može biti odličan alat. Često nastojim da nateram ljude da budu bolja verzija sebe, kažem im: „Sram te bilo, gde ti je želja, gde ti je žar...“ – kaže Milica za „Story“, ali odmah nas zanima ko je tu da sličan podstrek uputi njoj kada je potrebno.

Milica Pavlović ekskluzivno za "STORY" prvi put o vezi sa Nikolasom Saveljićem

Međutim, odosmo mi uveliko u priče o roditeljstvu i vaspitanju, a nismo pročešljali ima li kandidata koji bi u tom velikom životnom poduhvatu učestvovali zajedno s pevačicom. U javnosti se već neko vreme spekuliše da je nakon dugog perioda samovanja Milica pronašla ljubav u zgodnom vaterpolisti Nikolasu Saveljiću, što ona nikada nije potvrdila, ali ni demantovala. Ovom prilikom pažljivo je birala reči o svom izabraniku.

Nikolas je izvanredan dečko, vaspitan, kulturan, pristojan, zaista neko ko zaslužuje svu moguću pažnju. Međutim, da li sam u vezi i s kim, radije bih ostavila kao temu za neku narednu priliku – odlučna je pevačica. Ako ona tako želi, pravićemo se da se ne znamo ono što znaju svi. Poželeli smo joj mirnu luku s mladim Nikolasom, ali po svemu što nam je rekla na temu ljubavi, saveti joj nisu potrebni.

– Kada volim, dajem se bezuslovno. Tada samo treba da mi verujete, ništa drugo. Samo poverenje nemojte da mi izigrate, sve ostalo može. I ja partneru verujem isto tako i onda nećemo imati problem, ali ako se usudi da mi izigra poverenje, to je kraj, u stanju sam da se okrenem i da se pravim da ga nikada poznavala nisam. Ne znam da li je ta moja crta dobra ili loša, ali takva sam – ističe Milica kojoj nikada nije bio lak posao da nađe ljubav, baš zato što je u onom pravom toliko dobra.

– Svom partneru ću uvek napumpavati ego, uvek ću ga motivisati da bude najbolja verzija sebe, biću mu oslonac i uživaću u tome što on uživa u sebi, ali muškarci generalno imaju problem da to isto uzvrate i zato izbegavaju žene poput mene. Biraju lakši tip žene, da bude lepa i da ćuti, da bude kod kuće. Međutim, meni treba muškarac koji će me podržavati isto koliko i ja njega. Neko s kim ću moći zajedno da stvaram našu imperiju – odlučno zaključuje Milica. 

Po njenom zadovoljnom izrazu lica, ako već ne po svim informacijama i fotografijama koje o tome svedoče, Milica je takvog kandidata iz snova uveliko pronašla. Sada može da konstatuje da ima sve.

Ceo intervju sa Milicom Pavlović pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 14. jula.

story

 

 

Komentari (0)

Loading