Celebrity News

KAKVA LEPOTICA! Ovako izgleda unuka čuvenog Ljubiše Samardžića (FOTO)

Unuka Ljubiše Samardžića, Sara Samardžić iako se retko pojavljuje u javnosti, na društvenim mrežama prilično je aktivna, a od njene lepote zastaje dah.

KAKVA LEPOTICA! Ovako izgleda unuka čuvenog Ljubiše Samardžića (FOTO)

Legendarni glumac Ljubiša Samardžić preminuo je 2017. godine u 81. godini života. Njegov život obeležila je tragedija kada je izgubio sina Dragana, koji je umro sa 34. godine od leukemije. Posle ove velike tragedije, jedinu utehu tražio je u unucima.

Unuka Ljubiše Samardžića, ćerka njegovog pokojnog sina Dragana, Sara izrasla je u pravu lepoticu i njena pojava ne prolazi neprimećeno.

Pročitajte: PORODICA ODRŽALA POMEN Ljubiši Samardžiću - Od tebe su nam ostale samo lepe uspomene

Sara ima 27 godina i pleni prirodnom lepotom, koju svako ko je ugleda zapazi. Ona je vrlo aktivna na društvenim mrežama, gde svakodnevno objavljuje fotografije iz svog života, a mnogi su prokomentarisali kako ima smisla za modu, te da se lepo oblači i može da parira svetskim blogerkama.

Pročitajte: Supruga pokojnog glumca u šoku - Opljačkan stan Ljubiše Samardžića, lopovi odneli i glumčev sat

Inače, jako teško joj je pala smrt njenog dede, te joj je trebalo izvesno vreme da se oporavi od tako velikog gubitka.

- Imala sam sreće što sam te poznavala 23 godine, od kad sam bila mala i nisam shvatala šta je to biti glumac i biti poznat, što sam se durila kad prilaze nepoznati ljudi dok šetam sa svojim dedom, što sam plakala na scene Policajca sa Petlovog brda, jer kako moj deda može da sedi sa 4 žene, a da nijedna od njih nije moja baba, što sam obožavala da me vodiš u kancelariju i na snimanja, i da dolaziš po mene u vrtić, kao i kad me uzmeš u naručje i plešemo, pa sve do danas kad mogu da kažem da si mi bio uzor, oslonac i uvek podrška. Mislim da je suvišno spominjati tvoju karijeru, i koliko je bila čast biti unuka takve legende. Pokazao si mi šta znači borba i koliko snage si imao i koliko je tvoje srce bilo jako. Znam da si tamo gore srećan i da si posle toliko godina opet sa svojim Gagom. Ne brini ostavio si nas žene u sigurnim rukama, Stefke će nas paziti ovde, on je sad glava kuće, a ti i Gaga sa neba. Deda, a sad adio -  napisala je Sara tada.
 

Komentari (0)

Loading