Celebrity News

Dragana Džajić KONAČNO otkrila kako se slaže sa zaovom Anom Ivanović

Dragana Džajić i Ana Ivanović neraskidivo su vezane od kada se Dragana udala za Aninog brata Miloša, a nedavno je otkriveno kako se zapravo slažu, kao i oko čega se najčesće savetuju.

Dragana Džajić KONAČNO otkrila kako se slaže sa zaovom Anom Ivanović

Supruga Miloša Ivanovića, kreatorka Dragana Džajić nedavno je progovorila o odnosu sa svojom zaovom, Anom i ispričala javnosti kako se zapravo slažu.

Dragana Džajić i Ana Ivanović, naime, neguju svoju čvrstu porodičnu povezanost, a oko jedne stvari najčešće razgovaraju i međusobno se savetuju.

Pročitajte: Snažna poruka Dragane Džajić - Ispraćaj stare godine u velikom stilu

Boško Karanović

 

- Ana je divna osoba, kao i cela porodica Ivanović. Često se čujemo, imamo porodičan i normalan odnos. Delimo majčinske savete i znači mi svaki njen i sestrin savet. One su ipak malo duže mame od mene, pa imaju korisne stvari da mi kažu - istakla je kreatorka za "Blic" .

Ana Ivanović sa Bastijanom Švajnštajgerom ima sinove Luku i Leona, a Draganina sestra Sanja isto ima dvoje dece, te je dizajnerka obe pita za savet kada ima neku nedoumicu. Takođe, Dragana je otkrila kakve su Ana Ivanović i ona prema deci.

Pročitajte: Čovek kome duguje sve! Upoznajte oca Ane Ivanović (foto)

Instagram

 

- Jako sam posvećena mama, ona “luda” koja je non stop sa svojim detetom i volim što su Ana i Sanja isto takve majke koje su puno vremena sa svojom decom. Tako da uživamo u ovim trenucima dok deca ne odu, jer će sigurno otići u jednom trenutku, tražiće svoj put - rekla je dizajnerka za pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading