Celebrity News

Uspomene iz detinjstva Bobinih i Breninih sinova koje će vas nasmejati do suza: Pogledajte kako je Filip potkačio Viktora (foto)

Braća Živojinović, najstariji Filip i najmlađi Viktor, izuzetno su vezani, što je rezultat porodičnog vaspitanja i okruženja u kom su odrastali. Zajednički život u Americi dodatno ih je zbližio a Viktor ne zaboravlja da u javnim obraćanjima spomene da Filipa vidi kao uzor. Prateći stope svoga brata pre par godina otvorio je restoran i vrlo lepo pliva u ugostiteljskim vodama.

Uspomene iz detinjstva Bobinih i Breninih sinova koje će vas nasmejati do suza: Pogledajte kako je Filip potkačio Viktora (foto)

Braća Živojinović gotovo nikada ne propuštaju da deo odmora provedu zajedno, a oni koji ih poznaju tvrde da su dodatno bliski postali kada je Filip dobio sina. Viktor se odlično snašao u ulozi strica, voli da provodi vreme sa bratancem Aleksandrom, te često bratu i snajki Aleksandri Prijović izlazi u susret kada je potrebno pričuvati ga.

Koliko su braća Žovojinović zapravo prisni najbolje opisuje fotografija iz detinjstva koja je osvanula na Filipovom profilu. Ispod slike na kojoj drži nagog brata on je napisao duhovit komentar koji je sve zasmejao do suza.

Pročitajte: OVO NISMO OČEKIVALI! Živojinovići ostali bez snaje, pobrisane sve slike sa Instagrama

- Jel’ možemo ovih dana da rekonstruišemo ovu sliku  Viktore? Zanima me šta bi ispalo osim tebe - prozvao je brata Brenin posinak, na šta mu je Viktor odgovorio da je red sad on njega da nosi.

 

Komentari (0)

Loading