Celebrity News

EVO po čemu se razlikuju: Fotografija dokazuje da su Nika i Atina Tošić sušta suprotnost

Ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića veoma su bliske i jedna drugoj najveća su podrška, ipak, njih dve, iako rođene na isti dan, razlikuju se po mnogo čemu.

EVO po čemu se razlikuju: Fotografija dokazuje da su Nika i Atina Tošić sušta suprotnost

Jelena i Duško Tošić 7. septembra 2008. i 2009. godine postali su bogatiji za svoje dve princeze Atinu i Niku Tošić. Iako bliske, sestre su jedna drugoj sušta suprotnost.

Dok je Atina već postala "Instagram" i "TikTok" zvezda, odevena po poslednjoj modi, slika i prilika svoje majke, Nika je član juniorskog fudbalskog tima "Crvene Zvezde" i njen otac, Duško, najveći joj je uzor.

I dok Atina obožava da postavlja "TikTok" videe i stiče popularnost, Nika je mirniji tip, koja se javno ne eksponira previše, a pitanja kojima se ona bavi nešto su drugačija.

Pročitajte: Snimak koji će vas raznežiti! Atina i Nika se obožavaju, a ko je treća devojčica?

- Nika je inače poznata i na društvenim mrežama i generalno u javnosti kao izuzetno interesantno i posebno dete, ako tako mogu da kažem. Smatram da je jako inteligentna i iz te njene inteligencije izlazi vrlo zrela duhovitost, a kada je duhovita jako je duhovita, a kada je ozbilja i kada piše, ona to jako ozbiljno radi, ne ide uz dete koje im tako malo godina. Nekad mi je žao što 24 časa nemam kamere u kući, da snimam šta Nika priča, kakvi su joj stavovi na temu politike, pa na delja, društvene, socijalne pravde - govorila je jednom prilikom za "Telegraf Jetset" Jelena.

A da su devojčice potpuno različite i kada je stilski odabir u pitanju, dokazuje poslednja fotografija Jelene Karleuše.

Pročitajte: Do sada je Atina bila mamina naslednica, a sada Nika iznenadila novom fotografijom!

Naime, Karleuša je objavila fotografiju sa rođendana svoje tetke, na koji je stigla u pratnji ćerki Atine i Nike. Ćerke Jelene Karleuše za ovu priliku odabrale su trendi outfite, ipak bile su potpuno različite. Dok je Atina blistala u mini haljini inspirisanoj 2000-itim godinama, Nika je odabrala potpuno retro haljinicu od teksasa.  Različite, a opet prelepe devojčice su bile zvezde rođendana svoje bake Danijele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by deny137 (@deny137)

 

Komentari (0)

Loading