Celebrity News

Ovo je otac Marije Karan! Povučeni gospodin kome sve duguje (FOTO)

Otac Marije Karan doktor je rodom iz Like, koji je u najvećoj meri zaslužan za uspeh atraktivne glumice. Koračajući očevim stopama Marija je prvo želela da se bavi medicinom, stoga je upisala Zemunsku gimnaziju prirodni smer, međutim već na trećoj godini shvatila je da je zanimaju drama i poezija te je krenula na časove u “Dadov”, što je odredilo njen dalji put.

Ovo je otac Marije Karan! Povučeni gospodin kome sve duguje (FOTO)

Mada tata Steva Karan, kao i mama medicinska sestra Dobrila isprva nisu bili za to da se Marija bavi neizvesnom profesijom, naposletku, videvši kolika je njena želja, su je podržali i danas su njen najveći oslonac.

- Kad sam spomenula da ću da se bavim glumom rekli su: “Ne nikako”. Za njih je to bio svet koji nisu razumeli, koji je dosta stran i apstraktan. Međutim, danas su ponosni na mene i na život koji sam napravila u inostranstvu - rekla je glumica, koja ne krije da sve što joj se na profesionalnom ali i privatnom planu dogodi voli da podeli sa roditeljima.

Već nekoliko meseci, zbog rada na seriji “Dinastija”, Marija je sa sinom Markom Leom u Beogradu, a gotovo da ne propušta nedeljna okupljanja sa porodicom, kojima prisustvuje i njen stariji brat.

Da uživa u društvu roditelja, posebno oca kojem duguje sve i od koga je nasledila temperament, Marija je pokazala nedavno objavivši jednu od svojih omiljenih fotografija sa njim, nastalu tokom večere u jednom restoranu u Budimpešti.

Pročitajte: Marija Karan rođendanske svećice oduvala u zagrljaju voljenog muškarca (foto)

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading