Celebrity News

Karleušina tetka Danijela slavila rođendan, svi se pitaju da li je došao Duško! Evo odgovora!

Tetka Jelene Karleuše, Danijela, u najtežim trenucima bila je pevačici najveća podrška. A kada je njena sestra i Jelenina majka preminula, Danijela je zauzela majčinski stav i svim srcem pokušala da Jelenu zaštiti od svega, što joj je 2019. godina donela. Danas u porodici Karleuša - Tošić Danijela zauzima posebno mesto, pa je njen rođendan veliki povod za slavlje.

Karleušina tetka Danijela slavila rođendan, svi se pitaju da li je došao Duško! Evo odgovora!

Jelena Karleuša na rođendan svoje tetke Danijele stigla je u pratnji svojih devojčica, Atine i Nike Tošić, a svojim atraktivnim stajlingom, ponovo je sve zadivila. Na proslavi su se divno proveli, a tetka Jelene Karleuše sa lica nije skidala osmeh.

Jelena je tetki rođendan čestitala emotivnom porukom, a na svom "Instagramu" podelila je i delić atmosfere.

- Danijela, rođena sestra moje majke, moj najveći prijatelj i podrška, najvatreniji navijač, moja krv, žena uz koju sam odrasla, žena koja je svaki dinar kao devojka trošila na mene, koja je učila sa mnom kao što sad uči sa Atinom i Nikom, koja je išla na roditeljske i krila moje neopravdane, žena sa kojom sam prvi put izašla u provod da Divna ne zna… Zajedno smo prošle mnogo, mnogo teških trenutaka u životu ali nju život nije promenio, zauvek je ostala ona ista Danče, vesela i iskrena kao dete, nasmejana, vedra, neiskvarena… Uz moju majku je bila do poslednjeg momenta… Zaslužuješ svu sreću ovog sveta Danče mio… Srećan rodjendan, da u ovoj godini ostaviš cigare, smršaš i da ti nađemo divnog čoveka kakvog dobra duša kao ti zaslužuje - napisala je Jelena.

A kako je izgledom oduševila, a fotografija sa devojčicama nije izostala, mnogi nisu izdržali a da se ne zapitaju, čuveno pitanje, koje Jelenu već dve godine prati u stopu - A gde je Duško?

Jelena i Duško Tošić svojim odnosom već dve godine okupiraju pažnju javnosti. Pa ipak,odolevaju napisima i svoju porodicu čuvaju kao lavovi. Iako se u poslednje vreme ređe zajedno fotografišu, Duško je uvek prisutan u važnim trenucima za svoju porodicu, pa je tako bilo i ovog puta.

Pročitajte: Jelena Karleuša otvoreno o braku i svojim manama - Duško voli kada sam razmažena (VIDEO)

Story

 

Savršeno stilizovan, sa širokim osmehom na licu, uz Atinu, Jelenu i Niku slavio je rođendan tetke Danijele i još jednom suptilno pokazao da je u njegovoj porodici baš sve u najboljem redu.

Komentari (0)

Loading