Celebrity News

Ko je misteriozna žena od koje se Novak i Jelena ne odvajaju? (FOTO)

Novak i Jelena Đoković trenutno su u žiži medijskog interesovanja, jer se Novak u istoriju upisao kao zvanično najbolji teniser svih vremena. Svetski a naš Nole sada mora dobro da promisli u kom smeru će se dalje odvijati njegova karijera, a ono što je najviše privuklo pažnju javnosti je činjenica da se bračni par Đoković u poslednje vreme gotovo svakodnevno nalazi u društvu misteriozne žene.

Ko je misteriozna žena od koje se Novak i Jelena ne odvajaju? (FOTO)

Još tokom "Vimbldona" primećeno je da su Novak i Jelena Đoković konstantno u društvu misteriozne žene, zbog čega su se ređali naslovi poput onog - "Ko je misteriozna žena u loži Novaka Đokovića?".

Iako su svetski mediji, gotovo uvek, kada je najbolji svetski teniser u pitanju željni senzacije, ovoga puta nema senzacionalističkog odgovora.

Profimedia

 

Novak, koji je poznat po tome da konstantno radi na sebi, ali i usavršavanju svog tima, kako bi njegova karijera još dugo ostala na vrhuncu, odlučio je da više vremena provede sa svojim agentom, kako bi poboljšali rad na njegovom imidžu.

Elena Kapelaro višegodišnji je agent Novaka Đokovića, a sa parom Đoković svakodnevno se savetuje o sledećim potezima, koji bi dodatno mogli da poboljšaju Novakov i do sada besprekoran imidž.

Pročitajte: Za petama Novaku - Pogledajte fotografije našeg šampiona sa privatnog odmora u Crnoj Gori

Guliver Getty Images

 

Kako bi Novak i Jelena Đoković bili sigurni u dobar izbor, u poslednje vreme nerazdvojni su sa agentkinjom, koja čini se, obećava nove, još svetlije trenutke u karijeri najboljeg tenisera svih vremena.

Komentari (0)

Loading