Celebrity News

Nećete je prepoznati: Kristina Kovač se potpuno promenila nakon odlaska iz Srbije, ovo više nije ista žena (FOTO)

Izgled Kristine Kovač ne prestaje da se komentariše, nakon što je pevačica objavila poslednju fotografiju sa letovanja, na kome uživa sa ćerkicom.

Nećete je prepoznati: Kristina Kovač se potpuno promenila nakon odlaska iz Srbije, ovo više nije ista žena (FOTO)

Kristina Kovač važi za prelepu ženu, koja je svojim neobičnim stilom uvek privlačila pažnju. Već više od dve godine ona živi u Švedskoj, pa je odsutna iz domaće javnosti. Tamo danas živi sa svojom ćerkicom, a zanimanje je promenila iz korena.

- Došla sam u Stokholm bez igde ikoga, bez posla i bliskih prijatelja, i evo me 4 meseca kasnije, vraćam se sa posla u 20h, mrtvosana jer sam imala tesan rok za neki data collecting i labeling koji radim bez dana iskustva u IT industriji. Jedina veza – višegodišnji rad sa muzičkim softerima. Evo me, spucala iks fajlova za 5 dana, i to sve u PMS-u, idem da spavam, pa ujutro nazad u ofis - pisala je o svojim počecima na "Twitteru".

Pročitajte: Nakon godina tišine, Aleksandra Kovač konačno progovorila o sestri Kristini

Facebook printscreen

 

Sada je otputovala na odmor, a kada se poslednjom fotografijom oglasila, komentari su počeli da se gomilaju. Izgled Kristine Kovač nije prestajao da se komentariše, a kako njeni fanovi kažu, ona više ne liči na sebe. Umorna i ispijena, sa po kojom borom na licu, ipak, po osmehu Kristina je ostala prepoznatljiva.

linkedin printscreen

 

Druga stvar koju su mnogi prokomentarisali je da je njena devojčica slika i prilika svoje majke.

Komentari (1)

Loading
Mila

11:14 17.07.2021

Zivot u inostranstvu nije lak,pogotovo na pocetku a da ne pricam ako ste jos samohrana majka.Treba zaraditi i sve platiti,nauciti jezik i integrisati se.