Celebrity News

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Veliko slavlje u domu Seke Aleksić! O povodu će se pričati

Rođendansko iznenađenje za Veljka Piljikića još jedan je dokaz da je Seka Aleksić superžena! Misleći na doslovno svaki detalj, svom suprugu priredila je dvorišnu bajku.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Veliko slavlje u domu Seke Aleksić! O povodu će se pričati

U domu Seke Aleksić u Staroj Pazovi vlada rođendanska euforija. Rođendan Veljka Piljikića proslavljao se do zore. Sve je počelo simboličnom torticom od Seke i sinova Jakova i Jovana, a završilo se grandioznom proslavom, o kojoj Veljko nije ni sanjao.

Naime, dečaci su ocu poklonili torticu sa značajnom porukom "Najboljem tati na svetu", a Veljko je ni ne sluteći da iznenađenjima nije kraj, oduvao rođendanske svećice.

Ipak, rođnedansko iznenađenje Veljka Piljikića nije izostalo. Naime, njegova supruga, Seka priredila mu je spektakularnu dvorišnu proslavu u bajkovitnom vrtu njihovog doma. 

Pročitajte: Bio je uz nju u najtežim trenucima - Ovo je čovek na koga se Seka Aleksić godinama oslanja (FOTO)

Sve je bilo dekorisano u crvenim i azurnim tonovima, a uznaku mantre "Kakve su ti misli, takav ti je život".

Ova mantra simbolisala je njihovu dugogodišnju ljubav ispunjenu lepim emocijama i mislima, koji se sa dolaskom sinova pretvorio u život iz snova.

A kada je palo veče i upalile se svetiljke, Veljkova proslava ličila je na magični vrt. Prijatelji i članovi porodice slavili su do zore uz pesmu i širok osmeh, a Seka je još jednom dokazala da je za voljenog supruga spremna da učini baš sve.

Komentari (0)

Loading