Celebrity News

Najslađi snimak koji ćete danas videti: Nataša Bekvalac i ćerka Katja oduševile prisutne na plaži (VIDEO)

Ćerka Nataše Bekvalac, mala Katja, već je ukrala srce svih njenih pratilaca na društvenim mrežama, pa je najnoviji snimak mame i ćerke oduševio sve fanove preslatke devojčice.

Najslađi snimak koji ćete danas videti: Nataša Bekvalac i ćerka Katja oduševile prisutne na plaži (VIDEO)

Katja Lazukić, trogodišnja ćerka Nataše Bekvalac, već je pobrala sve simpatije armije fanova svoje majke. Harizmatična, duhovita i mamina slika i prilika, ona je sastavni deo svakodnevice, koju Nataša s vremena na vreme deli sa svojim fanovima na "Instagramu".

Jedan takav trenutak, emotivne povezanosti između mame i ćerke, zabeležila je starija sestra male Katje, a kada ga je Nataša podelila, mnogi su se istopili od slatkoće.

Naime, Nata i Katja ceo dan na plaži u Crnoj Gori, gde je pevačica otputovala na zasluženi odmor sa svojim mezimicama, provele su u maženju na ležaljkama.

Pročitajte: Ne komentarišite različita prezimena mojih ćerki! Nataša Bekvalac odbrusila

Mnogi su oduševljeni odnosom koji Nataša ima sa svojim ćerkama, kao i sličnošću koja je između nje i Katje tako očigledna.

Ipak, nije mali broj onih koji su uz prelepi snimak prokomentarisali da Nataša izgleda nikad bolje i da su naporni treninzi i ishrana kojoj je u poslednje vreme posvećena, urodili plodom.

Komentari (0)

Loading