Celebrity News

Ovo će vas naterati da se zapitate: Boki Lexington na odmoru sa ćerkom, a gde je supruga?

Bojan Vasković protekle nedelje otputovao je sa naslednicom Anđelinom na odmor u Herceg Novi, dok su njegova supruga Aleksandra i sin Mihajlo ostali u Beogradu.

Ovo će vas naterati da se zapitate: Boki Lexington na odmoru sa ćerkom, a gde je supruga?

Odluku da po prvi put sa ćerkom sam otputuje na crnogorsko primorje muzičar je doneo u dogovoru sa suprugom Aleksandrom, a sve zbog toga što ona, budući da je počela sa specijalizacijom u GAK-u, nije mogla u ovom momentu da uzme odmor i pridruži im se. Tata i ćerka divno se provode, obilaze Boku, voze se biciklama i brodićima i ne žure da se vrate u Beograd.

Pročitajte: Aleksandra i Bojan Vasković: Anđelina i Mihajlo su sila koja nas pokreće

Instagram

 

Zabrinuta mama često ih zove kako bi proverila da li nedostaje svojoj mezimici, a tvrdi da je primetila da joj je odlazak na spavanje najkritičniji.

- Anđelina i Mihajlo navikli su da ih ja uspavljujem. Nekako su te noći uvek rezervisane za mene, dok je tata zaslužan za dnevno animiranje. Vole da ih ušuškam. Budući da je ovo naše prvo razdvajanje na duže, prve dve večeri Anđelina je tražila da je pozovem i pričam priču, narednih dana bilo je već lakše.Čini mi se da je meni teže ovo palo nego njoj. Šalu na stranu, drago mi je što nije u Beogradu po ovoj vrućini i što uživa na moru - rekla nam je Aleksandra, dok Bojan Vasković potvrđuje da bolje letovanje nije imao.

- Sve je super, divno se družimo - kazao nam je.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading