Celebrity News

INTERVJU Sara Jo - Pevačica predstavila novi duet pa nam otkrila: "Jedna stvar kod Edite mnogo me je iznenadila"

Sara Jo otkrila nam je interesantne detalje saradnje sa Editom.

INTERVJU Sara Jo - Pevačica predstavila novi duet pa nam otkrila: "Jedna stvar kod Edite mnogo me je iznenadila"

Juče je pošteno grmelo u većem delu Srbije, a danas nova nepogoda - sudar dve pop senzacije u jednom hit singlu koji je pre samo par sati pogodio "YouTube" i nosi naziv "Varalica". Šta na temu znaju Edita i Sara Jo možete proveriti već sada klikom na link ispod, ali mi smo bili još znatiželjniji. Pozvali smo pevačicu Saru Jovanović (27) i pitali o svemu onome što je zanimljivo vezano za ovu saradnju, a ona nam je otkrila da su se kockice savršeno složile na poslovnom planu baš zato što je to najpre postigla na privatnom.

Kako je došlo do ideje da saradnju ostvarite baš sa Editom?

- Već neko vreme priželjkivala sam da uradim ženski duet i baš kada sam razmišljala kada i s kim bih mogla da ga uradim, kao da sam privukla Editu s kojom sam inače želela da sarađujem. Kontaktirala me je putem Instagrama, potpuno opušteno. Nas dve smo se pre toga poznavale površno, upoznale smo se još davno na jednom beogradskom splavu ali zapravo se nismo baš često sretale. Kada mi je poslala poruku na Instagramu tada to nije zvučalo kao poslovni predlog, već mi je prišla na veoma simpatičan način i rekla da ima jednu pesmu koja je već dugo “u fioci”, te da njena mama tvrdi da je to pesma za nas dve. To me je zaintrigiralo, dala sam joj svoj broj i rekla joj da mi pošalje pesmu iako nisam znala šta da očekujem. Međutim, već me je demo pesme oduševio i inspirisao, već sam mogla da zamislim i spot i naš stajling, sve… Pesma je zaista stvorena za nas dve, mama je bila u pravu (smeh). Sve je počelo da se pokreće početkom ove godine i drago mi je što smo konačno ostvarile dugo željenu saradnju.

Goran V. Popovski

 

Šta posebno cenite kod svoje koleginice? Poznato je da ona ceni vas, još otkako se pisalo da bi iskopirala vaš stil nakon pesme "Mili, mili", da li vam je to bio kompliment?

- Nisam ispratila da se baš tako pisalo, ali znam da je u nekim intervjuima govorila veoma lepo o meni i mojoj muzici. Čak sam nailazila na to da su i moji i njeni fanovi tražili da nas dve uradimo nešto zajedno. Možda je nekome neočekivano, ali kad malo razmislite i nije, naši stilovi se lepo uklapaju. Editin rad pratim poslednjih par godina i oduševila me je svakim novim singlom, mislim da je vanserijski talenat. Pamtim našu prvu kafu na Dorćolu gde smo došle da se bolje upoznamo i popričamo oko svega, ušla sam i počela da se smejem jer smo izgledale isto. Po tom vizuelnom identitetu stvarno umemo da podsećamo jedna na drugu, a mislim da će se to videti i u spotu. Kada smo ušle u ovaj proces rekla sam Editi “okej, ti si se postarala za pesmu koja je sjajna, volela bih da meni dozvoliš da se bavim spotom i da doprinesem kroz naš vizuelni identitet”. Do sada sam davala osnovu i koncept za svaki moj spot, ali sam osetila da mi ipak treba i neko profesionalniji pa sam kontaktirala Kuklu koja je napravila nekoliko sjajnih spotova za Senidah i Dina Merlina.

Pročitajte: Sara Jo je prava lepotica, a evo i na koga liči (foto)

 

Goran V. Popovski

 

Pesma se zove "Varalica", po vašem mišljenju, koja od vas dve ima više iskustva s takvom vrstom muškaraca?

- Srećom, nikada to nismo stavljale na papir, nadam se ni kad smo bile same kod kuće, a naročito ne ovako zvanično dok smo zajedno radile na pesmi (smeh). Međutim, takvo iskustvo jeste nezaobilazno kod svakoga od nas. Edita bi to verovatno predstavila na sopstveni način, ali ja sam pesmu doživela kao vrlo specifičan, pomeren odnos između dva partnera predstavljen na koketan i zabavan način. Rasterećenija i koketnija atmosfera u domaćim pesmama i spotovima definitivno je nedostajala kod nas, jer je u nekom trenutku baš prevagnuo taj stil “mnogo smo tvrdi, mnogo smo opasni” a mi smo pokušale da budemo opasnije kao Marije Antoanete (smeh).

Već neko vreme skrasili ste se s partnerom Milkom i vašim psom Norom kao prava srećna porodica. Možete li reći da ste na taj način pronašli svoj mir, šta vam još uvek nedostaje?

- Kad god kažu za nekoga “skrasila se” to mi zvuči kao da je pre toga vladao blud i razvrat, što možda i nije daleko od istine (smeh). Svakako u nekom smislu jesam pronašla mir, na tome generalno radim jer sam takva da mi i poslovno i privatno nikada ništa nije dovoljno. Ne u smislu da sam razmažena, već da može bolje, da mora još da se radi. Umem da taj karakter prenesem na razna životna pitanja pa radim na tome da budem zahvalnija i prisutnija u trenutku. Uvek sam deset koraka unapred, što za neke stvari može biti dobro, ali za druge i ne baš.

Pročitajte: Premijerno u javnosti nakon dve godine veze: Sara Jo pokazala dečka (FOTO)

Goran V. Popovski

 

Kakvi su vam dalji planovi za karijeru ali i ovo dugo, toplo leto?

- Ovo je svakako dobra uvertira u sve što sledi, budući da je iza nas period dugačke pauze. Moj poslednji singl “Kaži mi” izašao je tokom karantina, a ubrzo nakon toga usledilo je snimanje albuma. Shvatila sam da sam često bila rastrzana među mnogim stvarima i da sam najmanje pažnje posvetila novoj muzici, tako da je sada sve u znaku toga da se album privede kraju. Leto će u tom smislu biti radno, iako će biti i nastupa.

Komentari (0)

Loading