Celebrity News

Samo se tako čini, ali Marina Visković na letovanju u Budvi NIJE SAMA: Saznajte ko pravi društvo poznatoj pevačici (FOTO)

Marina Visković na letovanju u Budvi nije sama, uživa u dobrom društvu.

Samo se tako čini, ali Marina Visković na letovanju u Budvi NIJE SAMA: Saznajte ko pravi društvo poznatoj pevačici (FOTO)

Verovatno inspirisana nazivom svog najnovijeg singla "Kazablanka" pevačica Marina Visković (33) shvatila je da joj je hitno potrebno parče egzotike. Naravno, našla ga je već u komšiluku, na dobro poznatom terenu budvanske rivijere gde provodi već nekoliko dana u društvu najbolje drugarice. Marina je otišla na nešto kraći odmor budući da već za par dana ima zakazane nove nastupe, a tim pre sunce i pesak i te kako su joj prijali dok je provodila vreme na jednoj ekskluzivnoj plaži u Budvi. Međutim, iako je otišla s drugaricom pevačica je bila iskrena prema sebi i priznala da joj je zapravo najpotrebnije da malo bude sama, pa je dobar deo dana u kom su je paparaci uslikali tokom sunčanja provela upravo u sopstvenom društvu.

Story

 

Story

 

Marina se prošetala u minijaturnom bikiniju i pokazala da su joj se naporni treninzi isplatili - isklesano telo, vitke noge, ravan stomak, bujne grudi i seksi guza bili su više nego dovoljni razlozi da uprkos želji da se osami pevačica ponovo bude u centru pažnje drugih posetilaca ove plaže. Kada taman primi dovoljno sunčevih zraka na svoju kožu, može da nastavi dalje - ne samo na nove nastupe i druženje s publikom, već i u promociju pomenutog novog singla u koji je pevačica utkala mnogo ljubavi i truda.

Pročitajte: O ovome je dugo ćutala: Dve godine od raskida veridbe Marina Visković konačno otkrila razlog!

Story

 

- Nadam se da će se svima dopasti moja nova pesma u koju sam zaljubljena. Ovo je tek početak onoga što dolazi i jedva čekam da publika čuje sve ono na čemu sam radila - izjavila je samouvereno Marina i čini se da je zbilja rešena da nakon brojnih brodoloma na ljubavnom i drugim privatnim planovima napravi povratak i pokaže da je jača nego ikad. Kako bolje nego na sceni, ali povremeno, zašto da ne, i ovako zapaljivim izdanjima kakvo je prikazala u Budvi.

Komentari (0)

Loading