Celebrity News

Retka zajednička fotografija: Muž Aleksandre Jeftanović je pravi frajer

Muž Aleksandre Jeftanović, Aleksandar Švraka, sa suprugom se u javnosti retko pojavljuje. A Aleksandra koja se na velika vrata vratila voditeljskom poslu, na društvenim mrežama, sa publikom deli mnogo toga, ipak, svog supruga čuva samo za sebe.

Retka zajednička fotografija: Muž Aleksandre Jeftanović je pravi frajer

Sa dečicom, ćerkom Anom i sinom Aleksom, Aleksandra se često fotografiše, dok svog supruga, zaljubljena kao prvog dana, voditeljka čuva samo za sebe.

Retki su trenuci kada se odlučuje da ga pokaže, pa ipak, ovog vikenda muž Aleksandre Jeftanović, na "Instagramu" je oduševio pratiteljke lepe voditeljke.

Naime, Aleksandra je supruga, sa kojim skladan brak neguje već pet godina, a vezu nešto više od devet, pokazala javnosti i to čak dva puta. Jednom aktuelnom fotografijom i jednom fotografijom starom devet godina, kada su se još uvek zabavljali.

Pročitajte: Besprekoran stil odlikuje Aleksandru Jeftanović, evo kako je spojila nespojivo (foto)

Zgodan, crn, visok i muževan, muž Aleksandre Jeftanović definitivno je dostojan svoje žene, a kao par, izgledaju kao da su stvoreni jedno za drugo.

Mnoge Aleksandrine pratiteljke prokomentarisale su da joj je muž pravi frajer i da pored njega lepa voditeljka zaista blista.

Instagram

 

 

Podsećamo, Aleksandra je svom suprugu sudbonosno da izgovorila u septembru 2016. godine, a na venčanju je u neobičnom kombinezonu Darka Kostića izgledala bajkovito.

Pročitajte: Kad vidite sa kime se poznata voditeljka pojavila na Fashion Weeku, RASTOPIĆETE SE - U NJIH DVE SVI SU GLEDALI BEZ REČI! (foto)

U retkim prilikama kada o svom privatnom životu govori, o svom suprugu, Aleksandru, govorila je ovako:

- Ja sam imala dovoljno godina i da nisam dobila dete sa Sašom ― nikad ga ne bih dobila. Pravi muž mora da bude domaćin, a to se vidi u tome kakav je sa svojom porodicom - rekla je jednom prilikom u emisiji "Magazin In"

Komentari (0)

Loading