Celebrity News

Njen izgled će vas iznenaditi: Brena pokazala rođenu sestru, sličnost je NEVEROVATNA (FOTO)

Sestra Lepe Brene retko se pojavljuje u javnosti, s obzirom na to da živi na drugom kontinentu, a upravo je ona velika podrška pevačici i njihova bliskost datira od malih nogu.

Njen izgled će vas iznenaditi: Brena pokazala rođenu sestru, sličnost je NEVEROVATNA (FOTO)

Jedna od najvećih zvezda sa područja Balkana, Lepa Brena, važi za nekoga ko stavlja porodicu na prvo mesto i neguje bliske odnose sa svojim najbližima. U javnosti je poznato da ima brata Faruka i sestru Faketu koji su takođe muzički nadareni, ali se retko pojavljuju u javnosti.

Sestra Lepe Brene nedavno je pevačici pravila društvo na koncertu u Crvenki, a kako je Brena objavila njihovu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama, mnogi su počeli da komentarišu njihovu sličnost. Faketa je takođe plave kose, kao i Brena, a osmehuju se neverovatno slično.

Pročitajte: Ekskluzivno - Zavirite u kuću Lepe Brene u Majamiju koja vredi preko 800.000 evra

 

 

Faketa je, inače, starija od Brene, te se stiče utisak da joj je upravo ona bila vodilja kroz život, kao i najveća podrška. Brenina sestra danas ima dve ćerke, i sa suprugom Zoranom već dve decenije žive u Kanadi. Pevačica kad god ima priliku trudi se da provodi vreme za sestrom, te je posećuje u Kanadi.

-Bila sam hiperaktivno dete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proleća - ispričala Lepa Brena jednom prilikom o sestri Faketi.

Komentari (0)

Loading