Celebrity News

Sa njim je dobila sina Andriju: Evo kako izgleda prvi muž Sanje Kužet (FOTO)

Prvi muž Sanje Kužet u dobrim je odnosima sa voditeljkom nakon razvoda i trudi se da njihova komunikacija bude što bolja, zarad sina Andrije.

Sa njim je dobila sina Andriju: Evo kako izgleda prvi muž Sanje Kužet (FOTO)

Popularna voditeljka Sanja Kužet udata je za Nemanju Živojinovića, sa kojim je dobila sina Strahinju, a manje je bilo poznato ko je prvi muž atraktivne brinete, sa kojim ima sina Andriju.

Naime, prvi muž Sanje Kužet, Zoran Piper zaljubio se u nju na prvi pogled i bio je veoma uporan da joj se približi. Sanja i Zoran bili su zajedno pre deset godina, prvo su se družili dve godine, zatim zabavljali nekoliko meseci i nakon toga krunisali svoju ljubav brakom. Nažalost, njihov brak nije potrajao, te su se razlišli nakon godinu dana.

Pročitajte: Lepota Sanje Kužet nadaleko je čuvena, a tek da vidite kako izgleda njena sestra (FOTO)

- Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli.. Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete – rekla je tada voditeljka za medije.

Sanja ima samo lepe reči za svog bivšeg supruga, te je on i u dobrim odnosima sa njihovim sinom Andrijom, kojeg redovno viđa.

Komentari (1)

Loading
Sany

06:39 21.07.2021

Da li moramo svaki treci dan citati o Sanji Kuzet? Sta je bre ovo, zasto se toliko pise o njoj!? Dajte vise, znamo da ima sina Andriju iz prvog braka sa Zoranom Piperom.!Naucili smo i cime se on bavio! Kao da vas neko placa da reklamirate ovog lika preko nje!