Celebrity News

Mračne porodične tajne isplivale na videlo: Gde je pošlo po zlu u odnosu Vesne Zmijanac sa zetom Reljom?

Odnos Vesne Zmijanac i Relje Popovića već neko vreme nije sjajan, o čemu svedoči i činjenica da se Vesna nije pojavila na proslavi koju je Relja organizovao povodom rođenja deteta.

Mračne porodične tajne isplivale na videlo: Gde je pošlo po zlu u odnosu Vesne Zmijanac sa zetom Reljom?

Foto: Petar Đorđević, Instagram

Relja Popović i pevačica Nikolija Jovanović dobili su još jednu ćerku, a tim povodom pevač je organizovao veliku proslavu u nedelju veče na kojoj se veselio sa prijateljima do ranih jutarnjih časova.

Iako je dobila drugu unuku, Vesna Zmijanac se nije pojavila na žurci koju je Relja upriličio i time pokrenula sve glasnija govorkanja u estradnim krugovima da sa zetom nije u dobrim odnosima. Oni o tome nikada nisu govorili za medije, ali su glasine krenule još pre nekoliko godina kada je pevač zamolio Vesnu da se ne meša u njegov i Nikolijin odnos, što je nju izuzetno uvredilo.

Pročitajte: SVE PRŠTI OD LUKSUZA - Zavirite u morsko skrovište Nikolije i Relje u grčkoj prestonici (FOTO)

mirko tabašević

 

Takođe, Nikolija i Relja su na početku svog zajedničkog života stanovali u luksuznom četvorosobnom Vesninom stanu na Vračaru pored Hrama, ali su se pre par godina odselili i iznajmili stan. Šuškalo se da Relja nije hteo da bude u taštinoj nekretnini iako njoj to nikad nije smetalo budući da ima nekoliko luksuznih stanova u Beogradu i da bi jedan rado ustupila ćerki, zetu i njihovoj deci.

 

Odnos Vesne Zmijanac i Relje Popovića, po svemu sudeći je zategnut što je dosta uticalo na Nikoliju, koja se trudi da balansira između njih dvoje, a kako ih oboje neizmerno voli - često se nađe "između dve vatre" .

Pročitajte: STORY OTKRIVA - Nikolija se porodila, tata Relja presrećan! Ovo su detalji!

Instagram

 

Ipak, komplikovan odnos tašte i zeta nije uspeo da poremeti Vesnin i Nikolijin odnos, kao ni Reljin i Nikolijin, te Vesna redovno viđa unuku Reu.

Komentari (1)

Loading
Stanka

14:53 23.07.2021

Relja da postuje zenu i voli malo lepse bih se ponasao prema tasti ipak je ona rodila Nikoliju devojku koja njemu radja drugo dete.Bog postoji rastu osvetnici pa ce se setiti kako je Vesni.