Celebrity News

Pamtite je kao jednu od najlepših žena Jugoslavije! Ovu ženu je Irfan Mensur oženio pre Srne Lango (FOTO)

Prva žena Irfana Mensura nekada je bila jedna od najpopularnijih manekenki na prostoru Jugoslavije, a njena lepota svima je urezana u pamćenje.

Pamtite je kao jednu od najlepših žena Jugoslavije! Ovu ženu je Irfan Mensur oženio pre Srne Lango (FOTO)

Glumac Irfan Mensur, razveo se od glumice Srne Lango posle 18 godina braka 2012. godine, a manje je poznato da je pre nje bio u braku sa Ljiljanom Perović, nekadašnjom manekenkom koja je u doba Jugoslavije plenila lepotom.

Prva žena Irfana Mensura, Ljiljana, rodom iz Trebinja u Beograd je došla davne 1971. godine sa samo 16 godina i vremenom doživela ogroman uspeh. U jeku svoje najveće popularnosti upoznala je Mensura i posle kraće veze stala sa njim pred matičara.

Pročitajte: Teški trenuci Srne Lango: Dugo sam patila i očajavala

printscreen

 

- Udala sam se iz velike ljubavi. Bila sam zaljubljena u Irfana, a verujem i on u mene, i malo je bilo razuma u našoj odluci da se venčamo. Bili smo mladi, on je imao 24, a ja godinu manje. Samo mi je bilo važno da budem sa njim, pa ma u kom obliku to bilo. Iz tog braka ne nosim nikakva negativna iskustva. Ipak, mislim da bi nam bilo bolje da smo se nekoliko godina zabavljali, pa tek onda venčali. Bili smo nezreli i kada smo odlučili da uđemo u brak i da se razvedemo. Sve je bilo na prečac. Da smo oboje malo spustili loptu, ubeđena sam da bismo i danas bili zajedno - govorila je manekenka 2008. godine, prenosi "Puls" .

Irfan i Ljiljana imaju zajedničkog sina Filipa, koji nije mnogo patio zbog njihovog razvoda, s obzirom na to da ga je otac posećivao redovno. Takođe, Ljiljana se nakon razvoda više nije udavala, a kao razlog istakla je to da nije mogla sina da zamisli pored čoveka koji mu nije otac.

Pročitajte: Šarmantni Pavle - Sin Irfana Mensura i Srne Lango ovako govori o roditeljima (foto)

printscreen

 

- Posle osam godina braka, kada sam se razvela, mislila sam: "Bože moj, ako mi ovaj brak nije uspeo i pored tolike ljubavi, šta onda da očekujem?". Osim toga, nikako nisam mogla da zamislim Filipa pored nekog drugog čoveka koji nije njegov otac. I to je bio glavni razlog zbog kojeg se više nisam udavala... Sebe ne smatram neuspešnom zato što sam neudata i zato što nisam stvorila neko bogatstvo. Ili zato što nisam celog života trošila nečije pare. A nije da nisam mogla - rekla je ona, prenosi pomenuti medij.

Komentari (1)

Loading
Ex faca

09:40 22.07.2021

Hvala Bogu da neka lepa žena pametno i racionalno razmišlja