Celebrity News

Njima duguje sve: Ovako izgledaju roditelji Milana Vasića (FOTO)

Roditelji Milana Vasića obeležili su nedavno 47 godina bračnog života, a pored brojnih profesionalnih obaveza glumac je uspeo da ugrabi malo vremena i odveze se u Veliko Ropotovo kako bi za godišnjicu bio uz mamu Olgu i tatu Ljubu.

Njima duguje sve: Ovako izgledaju roditelji Milana Vasića (FOTO)

Porodični dom istoga dana posetile su i njegove dve sestre Milena i Tamara sa decom, te su svi zajedno ručkom obeležili poseban trenutak za njihove roditelje. 

Pročitajte: Oglasio se Milan Vasić: Bog me je pogledao

Instagram

 

Zahvalan za svu podršku koji su mu tokom odrastanja i karijere Olga i Ljuba pružili Vasić je na dan godišnjice roditeljima i javno čestitao emotivnom porukom. 

-Dragi moji najdivniji roditelji, Tamara, Milena i ja vam čestitamo od srca 47 godina braka. Mnogo ste u životu učinili za nas i mi smo vam neizmerno zahvalni na tome. Svesni smo da ne možemo u potpunosti da vam se odužimo, ali znajte da do kraja života ne morate da brinete više ni o čemu, imate nas i imaćete sve što poželite. Volimo vas sve troje do neba - napisao je on.

Instagram

 

Roditelji Milana Vasića nikada nisu poželeli da odu sa Kosova iako su imali mnogo prilike za to, a ljubav prema rodnom mestu preneli su i na sina koji na okupljanjima sa prijateljima voli da zapeva kosovske pesme.

Komentari (0)

Loading