Celebrity News

ČIST HEDONIZAM: Zavirite u privatni album sa letovanja Slobode i Vojina, ovakve ih još NISTE VIDELI (FOTO)

Letovanje Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović prava je kombinacija opuštanja i avanutre

ČIST HEDONIZAM: Zavirite u privatni album sa letovanja Slobode i Vojina, ovakve ih još NISTE VIDELI (FOTO)

Popularni glumački par, Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, nedavno su otputovali na nepoznatu destinaciju, gde uživaju u danima okupanim suncem i spokojom.

Dugo zasluženi odmor, supružnici su iskoristili da bi se posvetili jedno drugom i uživali u čarima leta i mora, a o tome su posvedočile i fotografije koje su postavili na društvene mreže.

Pročitajte: U dom Slobode i Vojina Ćetkovića stiglo pojačanje! Glumac ostvario svoj veliki san (FOTO)

 

 

Letovanje Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović po svemu sudeći idealan je spoj hedonizma i aktivnog odmora. Sloboda je ljubitelj relaksacije daleko od gradske buke, te svoje dane na odmoru provodi sedeći tik pored vode, upijajući sunčeve zrake i "puneći baterije" za dalji rad koji je čeka po povratku u Beograd.

Pročitajte: Detalji romanse za koje niko nije znao - Kako se dogodila ljubav između Slobode i Vojina Ćetkovića

 

 

S druge strane, Vojin ipak "ne miruje", te je na letovanje poneo i dasku za surfovanje sa kojom ekperimentiše. Glumac je objavio fotografiju na "Instagramu" na kojoj poptuno opremljen nosi dasku, verovatno nakon višečasovnog surfovanja.

Pročitajte: SVI GA ZNATE - Ovaj poznati muškarac je bio PRVA LJUBAV Slobode Mićalović, pa oženio njenu koleginicu! (FOTO)

 

 

Komentari (1)

Loading