Celebrity News

NEVOLJE U RAJU: Šta ne funkcioniše u naizgled idiličnom braku Sofije Milošević i Luke Jovića

Brak Sofije Milošević i Luke Jovića čini se i te kako skladnim, međutim oni ne kriju da postoje izvesne trzavice koje utiču na njihov odnos.

NEVOLJE U RAJU: Šta ne funkcioniše u naizgled idiličnom braku Sofije Milošević i Luke Jovića

Idilične ljubavi, obično nisu sasvim idilične, pa tako manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović u svom braku imaju izvesne nesuglasice koje ih povremeno izbace iz takta.

Brak Sofije Milošević i Luke Jovića temelji se na uzajamnom poštovanju, ali ipak postoji nešto što Luka zamera manekenki. 

Pročitajte: Sofija Milošević za "Story" otkriva sve tajne života sa Lukom - I kad idemo na jogu, bebu vodimo sa sobom (VIDEO INTERVJU)

 

 

Naime, Sofija je nedavno u jednom intervjuu otkrila da upravo od kuhinje kreću sve njihove razmirice.

- Luka je odličan kuvar, a ja sam očajna domaćica. Stvarno ne umem i ne volim da kuvam. Dobar sam preduzetnik, ali nisam za kuhinju. Luka je taj koji sprema fantastične đakonije - rekla je manekenka za "Informer" i dodala:

- Ume da me iskritikuje što retko ulazim u kuhinju. Kaže mi: "Mogla bi nešto da naučiš da skuvaš", i onda se ja potrudim, pa ga iznenadim - .

Takođe, Sofija je otkrila kakvi su njihovi karakteri, te i da li joj smeta kada se pokače.

Pročitajte: Modna revolucija - Posle ovog poteza Sofije Milošević sva modna pravila padaju u vodu (FOTO)

 

 

- Svađamo se jer oboje imamo nezgodan karakter, bilo bi mi nenormalno da se ne pokačimo nekad. Jednom smo se podžapali jer nismo mogli da se nađemo nikako u gradu - zaključila je Sofija za pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading