Celebrity News

Nezaposlena estradna krojačica! Brutalne uvrede na račun Saše Vidića od NEKADAŠNJEG BLISKOG PRIJATELJA

Svađa Damira Handanovića i Saše Vidića dostigla je svoj vrhunac na društvenim mrežama, kada je kompozitor Vidiću žestoko odgovorio.

Nezaposlena estradna krojačica! Brutalne uvrede na račun Saše Vidića od NEKADAŠNJEG BLISKOG PRIJATELJA

Foto: Petar Đorđević

Sukob nekadašnjih prijatelja, kompozitora Damira Handanovića i dizajnera Saše Vidića počeo je time što je Vidić javno provocirao Handanovića i ogovarao Cecu Ražnatović, a nedavno je i prerastao u žustru svađu na "Instagramu". Posle kompozitorove javne poruke upućene Vidiću, mnogi su ostali bez teksta.

Pročitajte: Raj na zemlji - Zavirite u luksuznu vilu na Kipru u kojoj Ceca trenutno uživa bez Bogdana (VIDEO)

Instagram

 

Naime, svađa Damira Handanovića i Saše Vidića eskalirala je brzo. Vidić je nekoliko dana unazad provocirao Handanovića i blatio Svetlanu Cecu Ražnatović, iako su svo troje nekada bili bliski prijatelji, koji su zajedno slavili i slave i rođendane. Handanović mu nije ostao dužan, te je javno uzvratio dizajneru.

Pročitajte: Kako se Ceca našla rame uz rame sa Tinom Tarner i Madonom?

Instagram

 

 

- Ukratko o nezaposlenoj estradnoj krojačici. Postavio bih pitanje zašto gospodin Vidić glumi neki nivo a u suštini je nezaposlena bivša estradna šnajderka koja je i kad je imala posla bila neodgovorna, probijala rokove i varala svoje mušterije. Ova, nazovi, osoba konstantno pljuje i blati svakoga ko se ponosi saradnjom i prijateljstvom sa Svetlanom Ražnatović. I sam o njoj izgovara gadosti koje normalan mozak ne može ni da smisli a svakih par meseci joj piše poruke i zove u nadi da će mu oprostiti. Zbog svega ovoga se pitam da li je gorepomenuti podvojena ličnost ili samo moralni patuljak i zla nezaposlena šnajderka? Dobro, da vidimo šta smo još imali? A da! Gospodin priča o tuđem obrazovanju a ne zna da piše, guta slova, tačka i zarez ne postoje. Tragično je to što druge kudi a sebe ne gleda da nadograđuje i misli ako je okačio par hrvatskih pop izvođača, dve slike iz Rima i pljunuo po vlasti da je odmah kulturna elita. Moram da ga razočaram i da mu kažem da je daleko od toga. I dalje je ona ista zla, nepismena krojačica koja izmišlja da ima zaštićeni brend i pljuje po svima koji nešto rade i ostvareni su u svojim profesijama i životima. Moram da ga razočaram i da mu kažem da koliko god pljuvao po tim istim ljudima, od njih neće dobiti oprost. Eto toliko za ovo javljanje, pozdrav i svako dobro- napisao je Handanović na svom "Instagramu" i potkačio Sašu Vidića, te ostaje pitanje da li će dizajner posle ovakih uvreda uopšte smognuti snage da mu odgovori.

Komentari (0)

Loading