Celebrity News

Nezaposlena estradna krojačica! Brutalne uvrede na račun Saše Vidića od NEKADAŠNJEG BLISKOG PRIJATELJA

Svađa Damira Handanovića i Saše Vidića dostigla je svoj vrhunac na društvenim mrežama, kada je kompozitor Vidiću žestoko odgovorio.

Nezaposlena estradna krojačica! Brutalne uvrede na račun Saše Vidića od NEKADAŠNJEG BLISKOG PRIJATELJA

Sukob nekadašnjih prijatelja, kompozitora Damira Handanovića i dizajnera Saše Vidića počeo je time što je Vidić javno provocirao Handanovića i ogovarao Cecu Ražnatović, a nedavno je i prerastao u žustru svađu na "Instagramu". Posle kompozitorove javne poruke upućene Vidiću, mnogi su ostali bez teksta.

Pročitajte: Raj na zemlji - Zavirite u luksuznu vilu na Kipru u kojoj Ceca trenutno uživa bez Bogdana (VIDEO)

Instagram

 

Naime, svađa Damira Handanovića i Saše Vidića eskalirala je brzo. Vidić je nekoliko dana unazad provocirao Handanovića i blatio Svetlanu Cecu Ražnatović, iako su svo troje nekada bili bliski prijatelji, koji su zajedno slavili i slave i rođendane. Handanović mu nije ostao dužan, te je javno uzvratio dizajneru.

Pročitajte: Kako se Ceca našla rame uz rame sa Tinom Tarner i Madonom?

Instagram

 

 

- Ukratko o nezaposlenoj estradnoj krojačici. Postavio bih pitanje zašto gospodin Vidić glumi neki nivo a u suštini je nezaposlena bivša estradna šnajderka koja je i kad je imala posla bila neodgovorna, probijala rokove i varala svoje mušterije. Ova, nazovi, osoba konstantno pljuje i blati svakoga ko se ponosi saradnjom i prijateljstvom sa Svetlanom Ražnatović. I sam o njoj izgovara gadosti koje normalan mozak ne može ni da smisli a svakih par meseci joj piše poruke i zove u nadi da će mu oprostiti. Zbog svega ovoga se pitam da li je gorepomenuti podvojena ličnost ili samo moralni patuljak i zla nezaposlena šnajderka? Dobro, da vidimo šta smo još imali? A da! Gospodin priča o tuđem obrazovanju a ne zna da piše, guta slova, tačka i zarez ne postoje. Tragično je to što druge kudi a sebe ne gleda da nadograđuje i misli ako je okačio par hrvatskih pop izvođača, dve slike iz Rima i pljunuo po vlasti da je odmah kulturna elita. Moram da ga razočaram i da mu kažem da je daleko od toga. I dalje je ona ista zla, nepismena krojačica koja izmišlja da ima zaštićeni brend i pljuje po svima koji nešto rade i ostvareni su u svojim profesijama i životima. Moram da ga razočaram i da mu kažem da koliko god pljuvao po tim istim ljudima, od njih neće dobiti oprost. Eto toliko za ovo javljanje, pozdrav i svako dobro- napisao je Handanović na svom "Instagramu" i potkačio Sašu Vidića, te ostaje pitanje da li će dizajner posle ovakih uvreda uopšte smognuti snage da mu odgovori.

Komentari (0)

Loading