Celebrity News

VODITELJKA MILICA KON OPERISANA: Borila se sa tumorom dojke, a evo i kako je saznala da je bolesna

Operacija Milice Kon, koja se bori sa opakom bolešću, prošla je uspešno i ona se oporavlja u bolnici.

VODITELJKA MILICA KON OPERISANA: Borila se sa tumorom dojke, a evo i kako je saznala da je bolesna

Instagram

Voditeljka Milica Kon retko deli detalje iz svog privatnog života, te je dugo čuvala za sebe da pati od kancera. Nedavno ona je operisana, a iz bolnice se oglasila i poslala poruku svih hrabrim ženama koje prolaze kroz istu bolest.

Operacija Milice Kon prošla je u najboljem redu, te je voditeljka otkrila kako se oseća i kako je uopšte saznala da je bolesna.

Pročitajte: Milica i Marko Kon - Sin stiže u decembru

Instagram

 

- Zaista sam super, odlično se osećam zahvaljujući divnim doktorima i medicinskim radnicima .Operisana mi je leva dojka i sada se oporavljam. Da imam rak saznala sam tako što sam otišla na redovan pregled. U roku od deset dana sam sve završila, od prikupljanja analiza do operacije. Doktor mi je odmah zakazao intervenciju, i sada je to iza mene - rekla je Milica za "Alo" .

Takođe, voditeljka je poslala snažnu poruku svim ženama i apelovala da vode računa o zdravlju i da se redovno pregledaju.

Pročitajte: Na žurki povodom snimanja nove serije prisustvovao veliki broj ZVEZDA, ali OVAJ bračni par je svojim pojavljivanjem IZNENADIO SVE! (foto)

 

 

- Svima želim da poručim da redovan pregled spasava život! Vodite računa o sebi i brinite o svom zdravlju! Ono što se u ranoj fazi otkrije, produžava vam život i spasava ga - dodala je ona za pomenuti medij.

Iako je prošla kroz težak period Milica nije klonula duhom i optimistična je po pitanju daljih prognoza.

- Ne plašim se rezultata jer sam ubeđena da je sada sve dobro. Vode me samo pozitivne misli, gledam komedije i tako provodim vreme u postelji - zaključila je ona.

Komentari (2)

Loading
Nnnn

10:39 23.07.2021

Kakav tekst-Dugo je cuvala za sebe da pati od kancera. A zena lepo rekla da je za 10 dana sve sredila. Inace,njoj zelim sve najbolje.

Ivan

14:44 24.07.2021

Lepoto moja, najlepša devojka u Srbiji! Želim ti brzo i potpuno ozdravljenje