Celebrity News

Luksuz kakav šampion zaslužuje: Zavirite u vilu porodice Đoković u Marbelji koja vredi blizu 10 miliona evra (FOTO)

Kuća Novaka Đokovića u Marbelji bila je utočište porodice Đoković tokom karantina zbog pandemije korona virusa. Kada je Novak bio testiran pozitivno na virus Jelena i njihova deca bili su izolovani u ovoj vili koja je blaže rečeno raj na zemlji.

Luksuz kakav šampion zaslužuje: Zavirite u vilu porodice Đoković u Marbelji koja vredi blizu 10 miliona evra (FOTO)

Novak Đoković prošle godine pazario je vilu u Marbelji, u mestu Kosta Del Sol, za deset miliona evra, kako su pisali strani i domaći mediji. Naime, teniser je prvo rentirao ovo luksuzno zdanje a zatim odlučio da ga kupi, na nagovor Jelene, koja je smatrala da je Marbelja dobro mesto za odrastanje dece, preneli su mediji.

Pročitajte: SUSRET DVE LEGENDE - Novak Đoković i Vlade Divac uhvaćeni zajedno na odmoru u Crnoj Gori (FOTO)

Foto: Costas-casas

 

Ova prostrana vila je na neizmerno dobroj lokaciji. Sama Marbelja smeštena je na krajnjem jugu Španije, u Andaluziji, a kuća Novaka Đokovića nalazi se na u samom epicentru, okružena prirodom i povoljnom klimom.

Takođe, vila najboljeg tenisera na svetu obiluje komforom. Sa terase velike 232 kvadratna metra pruža se spktakularan pogled, koji "puca" na more. Ima čak 9 soba i osam kupatila, spoljni i unutrašnji bazen i posebne delove za rekreaciju i goste. Udaljena svega pet minuta od centra Marbelje, sa pogledom na more i planine, kuća predstavlja utočište Đokovićeve porodice i luksuz kakav je do sada neviđen.

Osim soba koje imaju bilijar i stoni-tenis, u kući se nalazi i bioskopska sala, kao i teretana gde Đoković kada boravi u Marbelji održava kondiciju. Najvažnije, vila poseduje i teniski teren gde Novak marljivo trenira i dok je na odmoru.

 

 

 

Komentari (0)

Loading