Celebrity News

Meni ne treba muškarac da bih se osetila potpunom! Nove Cecine izjave o Bogdanu će vas baš iznenaditi

Veza Cece Ražnatović i Bogdana Srejovića goruća je tema svih medija, a nedavno je pevačica otkrila zašto joj partner ne pravi društvo na nastupima, kao i kako su se upoznali.

Meni ne treba muškarac da bih se osetila potpunom! Nove Cecine izjave o Bogdanu će vas baš iznenaditi

Jedna od najvećih zvezda sa naših prostora, Svetlana Ceca Ražnatović, u skladnoj je vezi sa biznismenom Bogdanom Srejovićem, koji se ne eksponira previše u javnosti. Bogdan pevačicu ne prati na nastupima, a prema njenim rečima ta činjenica ne menja njihov perfektan odnos.

Svetlanina slava ogromnih je razmera, ali ipak nije teret Bogdanu, koji ju je prihvatio baš takvu kakva jeste.

- Bogdan je zreo čovek sa svojim obavezama. Uopšte ne voli da se eksponira i da ide sa mnom po mojim nastupima. Mi funkcionišemo odlično. Bogdan dobro zna s kim je i ne smeta mu što sam toliko izložena javnosti. Mi smo se prvo družili i iz tog druženja je proizašla ova lepa priča - kaže Ražnatovićeva za "Republiku" .

Pročitajte: NEKI TOLIKO NE ZARADE ZA CEO ŽIVOT - Otkriveno koliko Ceca zgrće novca i cifra je ASTRONOMSKA!

Ataimages

 

Takođe, Ceca je dugo bila sama, ali priznaje da joj period samoće nije teško pao, već da je smisao i ljubav tražila u porodici a ne u muškarcu.

- Svakom čoveku je bitno da ima neku svoju polovinu. Ja sam imala i duge periode samoće, pa nisam bila disfunkcionalna. Pronalazila sam smisao i ljubav u svojoj deci, publici. Meni ne treba muškarac da bih bila potpuna. Ne mogu da budem s nekim samo da ne bih bila sama. Pre ću biti sama nego s bilo kim- smatra pevačica i dodaje:

- S Bogdanom mi je lepo i dok god je tako, bićemo zajedno. Meni je život lud, još mi samo fali ludi kamen. Ja sam se udavala u prošlom veku. U ovom bih ostala sama. Meni ne treba papir da bih bila srećna. I on ima brak iza sebe i prelepu ćerku, tako da nam ne treba ništa više od ovoga što imamo- zaključila je ona za pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading