Celebrity News

Niko nije očekivao: Saša Popović i Suzana Jovanović doneli odluku koja je zapanjila i njihovu decu

Novi stanovi Suzane Jovanović i Saše Popovića investicija su za njihove naslednike, a oko enterijera ima pomaže poznata folk pevačica

Niko nije očekivao: Saša Popović i Suzana Jovanović doneli odluku koja je zapanjila i njihovu decu

Suzana Jovanović i Saša Popović doneli su odluku da pazare dve luksuzne nekretnine na trenutno najelitnijoj lokaciji u Beogradu.

Pročitajte: Ništa nije prećutao - Saša Popović izneo sve detalje braka Jelene Karleuše i Duška Tošića

Boško Karanović

 

Naime, par je odličio da kupi dva stana u naselju "Beograd na vodi", pišu mediji, prenosi "Srbija danas" . Najveći motiv za ovakvu investiciju im je da obezbede stambeno pitanje svojim potomcima - ćerki Aleksandri i Danijelu, Suzaninom sinu iz prvog braka.

Tom prilikom, Saša i Suzana angažovali su poznatu pevačicu Viki Miljković, koja je i sama stanarka ovog naselja, kako bi njena firma bila zadužena za enterijer.

Pročitajte: Suze u emisiji - Suzana Jovanović priznala da u braku sa Sašom žali samo zbog jednog

Petar Đorđević

 

- Sale i ja želimo da deci obezbedimo krov nad glavom. San svakog roditelja je da svojim naslednicima kupi nekretninu. Tačno je da smo se obratili Viki za pomoć i njena firma će nam opremati enterijer - kaže pevačica, prenosi pomenuti medij.

Komentari (2)

Loading
Živa nisam bila

08:18 24.07.2021

E, dobro, sada sam mirna. Inače sam bila zabrinuta da li će uspeti da obezbede svojoj deci kakav-takav krov nad glavom. Hoću li ja, kao i velika većina naroda, uspeti svojoj deci da ostavim bar po sobu, nikoga ne zanima. Ali narod je... ma, znamo već.