Celebrity News

Ivana Korab prvi put o gubitku bebe: Mesec dana sam bila kao zombi!

Ivana Korab manekenka je koja godinama radi inostrane kampanje i vrlo je cenjena u svetu modelinga. Pre nešto više od pet meseci postala je majka dečaka Matea, a u videu koji je sa pratiocima nedavno podelila na “instagramu” prisetila se svog iskustva sa vantelesnom oplodnjom i čitavim procesom kroz koji je prošla.

Ivana Korab prvi put o gubitku bebe: Mesec dana sam bila kao zombi!

Budući da joj je suprug Ognjen svojevremeno bolovao od Hočkina znala je da prirodnim putem neće moći da ostane u drugom stanju, stoga je po savetu lekara učinila sve kako bi se pripremila za vantelesno začeće. Prvi pokušaj bio je neuspešan, njeno telo odbacilo je embrion, sa drugom vantelesnom situacija je bila nešto drugačija. Uspela je da ostane u drugom stanju, na žalost, svega dve nedelje kasnije izgubila je bebu. Kako se nosila sa traumom ispričala je u videu, koji je objavila sa nadom da će njen primer poslužiti drugim ženama.

- Kada sam saznala da sam ostala u drugom stanju bila sam presrećna, na sedmom nebu. Budući da lekari predlažu da se, kako embrion ne bi ispao, leži par dana otišla sam kod mame i tamo provela neko vreme. Predlog je bio dva ja sam ležala četiri dana, bukvalno sam ustajala samo da odem do toaleta i da se istuširam. U jednom momentu posetio me je brat sa mlađim sinom i kada sam silazila niz stepenice da ih dočekam niz noge je počela da mi curi krv, poput scene iz nekog horor filma. Toliko mi je bilo teško da sam naricala, nisam mogla da se suzdržim. Mesec dana sam bila kao zombi. Po sedam sati dnevno sam na telefonu igrala neku glupu igricu - ispričala je manekenka, kojoj uprkos bolnom iskustvu odustajanje nije bilo ni na kraj pameti.

- Poenta je koliko ti hrabrosti treba da prolaziš kroz sve to, da ne digneš ruke i ne kažeš: “ E ok nije mi suđeno”. Ne znači da ti nije suđeno, već samo da ti malo više vremena treba, da moraš malo više da se potrudiš.

Pročitajte: Ivana Korab preporučuje vežbe uz koje ćete postporođajnu figuru dovesti do savršenstva (VIDEO)

Instagram

 

Šest meseci kasnije Ivana je probala i sa trećom vantelesnom koja je  urodila plodom. Ima preslatkog dečaka i tvrdi da su se trud, nervoza, strah, hormonalna terapija desetostruko isplatili.

 

Komentari (0)

Loading