Celebrity News

Oduševiće vas kako izgleda kuća Dragice Radosavljević Cakane u Sremčici: U dvorištu se nalazi poseban detalj koji ostavlja bez daha (VIDEO)

Dom Dragice Radosavljević Cakane u Sremčici kutak je iz bajke, koji je za prvo vreme pevačici i njenom suprugu, advokatu Nebojši Negiću bio vikendica, a poslednjih godina postalo je stalno mesto stanovanja. U prirodi, 15-ak minuta udaljenoj od grada, Cakana tvrdi da je pronašla mir, što u stanu na Vračaru kod Hrama Svetog Save nije mogla da ima. Često u dvorištu luksuzne vile gosti prijatelje, ćerku Maju sa suprugom i decom i ne krije da je zadovoljna životom koji je tu skrojila.

Oduševiće vas kako izgleda kuća Dragice Radosavljević Cakane u Sremčici: U dvorištu se nalazi poseban detalj koji ostavlja bez daha (VIDEO)

Ustaje pre zore, voli da skuva kafu, sedi u bašti, u kojoj je posadila bambus i sluša ptice. Tvrdi da ima divan komšiluk, uz čiju saglasnost je uspela da od državnih ustanova izdejstvuje ulično osvetljenje, asfalt u ulici, kao i kontejnere. Uskoro planira da iza kuće prokopa bazen, čemu će se najviše obradobati njeni i suprugovi unuci i unuke. U prijatnom razgovoru koji smo vodili na Cakaninoj terasi otkrila nam je koje još promene na kući planira da sprovede u delo, koji deo dvorišta joj je posebno drag, da li ga sama održava i šta jedino zamera meštanima Sremčice.

Pročitajte: Maja je Cakanina ćerka iz prvog braka, koju nikada ne pokazuje, a evo ko je njen otac (foto)

 

 

Komentari (2)

Loading
La baba

14:55 26.07.2021

Bravo! Osobena pojava, pre svega dama sa stilom, a nadasve vrstan izvodjač, izuzetnog glasa i interpretacije! I hvala dragom Bogu, da je neko počeo da priča i radi na temu tradicije i kulture, a da je iz te branše. Obzirom na njen kredibilitet, možda uspe da utiče na mlade izvodjače!