Celebrity News

Evo zašto danas svi pričaju o Nataši Bekvalac: Modni odabir za najhrabrije (FOTO)

Stajling Nataše Bekvalac uvek je besprekoran, a kako i ne bi bio kada se za njen izgled već godinama brine njena mlađa sestra, stilistkinja Kristina Bekvalac, poznata i vrlo cenjena u modnim krugovima.

Evo zašto danas svi pričaju o Nataši Bekvalac: Modni odabir za najhrabrije (FOTO)

Mada atraktivna Novosađanka ume da iznese apsolutno svaku kombinaciju Kristina za nju u poslednje vreme najčešće bira jednobojne komade specifičnog kroja, koje potom voli da dopuni upečatljivim detaljima. Za nešto slično odučila se i za potrebe promocije Natašine nove duetske pesme “ Iz daleka” koju je otpevala sa Stefanom Đurićem Rastom.

Pročitajte: Evo zašto Natašu Bekvalac NIJE SRAMOTA da objavi fotografiju pre nego što je postala slavna

Boško Karanović

 

Nataša se na druženje sa medijima pojavila u uskoj beloj haljini koja je naglašavala njena ramena i  vitku figuru. Na rukama je imala rukavice ukrašene Swarovski kritalima, dok je na nogama ponela sandale sa visokim potpeticama iste boje. Kao i uvek Bekvalčeva je svojim izgledom sve prisutne ostavila bez daha, a jednako oduševljenje usledilo je i nakon premijernog prikazivanja spota za novu numeru. 

Boško Karanović

 

Stajling Nataše Bekvalac sa promocije u potpunosti je odgovarao tematici iz videa, na račun kojeg su usledile isključivo pozitivne kritike. Nataša i Rasta napravili su pesmu sa puno simbolike, a ako je verovati pregledima na “You tube” izuzetno se dopala publici.

 

Komentari (1)

Loading