Celebrity News

BRITANSKO-SRPSKE VEZE: Kako su Kejt Midlton i Megan Markl povezane sa Srbima

Kejt Midlton i Megan Markl su neverovatnim vezama povezane sa Srbima, čiji rad pozdržavaju i cene.

BRITANSKO-SRPSKE VEZE: Kako su Kejt Midlton i Megan Markl povezane sa Srbima

Vojvotkinja od Kembrdža, Kejt Midlton, povezana sa srpskim narodom modnim vezama.

Pročitajte: Modni savet Kejt Midlton - Kako nositi roze

Hellomagazin

 

Naime, ikona stila današnjice kojoj se svi trude da nađu manu, pored strogih protokola za oblačenje koje mora da poštuje, uspeva da ponese titulu jedne od najbolje obučenih. Tako je 2014. prvi put ponela haljinu Roksande Ilinčić, čiji je veliki poštovalac. Pomenutu haljinu vojvotkinja je ponela više puta, a Roksandine komade obožava da nosi prilikom zvaničnih pojavljivanja.

Takođe, iza stajlinga Megan Markl, pre nego što se odrekla titule i dvorskih dužnosti, stajala je opet jedna Beograđanka, Bojana Sentaler. 

- Megan se saznala za brend "Sentaler" kada je zbog posla boravila u Torontu. Prvi put je ušla u salon 2015. godine i odmah ostavila utisak prijatne, neposredne i  otvorene osobe. Zavolela je moje kreacije, nosila ih je i privatno i na raznim javnim događajima - otrkila je Bojana u intervjuu za "Hello" .

Pročitajte: ŠOK FOTOGRAFIJE - Konačno isplivao dokaz o svim estetskim zahvatima koje je na licu radila Megan Markl

Getty images via Guliver

 

Priča o britansko-srpskim vezama ne završava se na modi, naprotiv.

Nadaleko je poznato da Kejt Midlton gaji poštovanje i uvažava Novaka Đokovića, a takođe je bila oduševljena malim Stefanom u publici tokom turnira na Vimbldonu. Kako protokol nalaže, Novak i Kejt imali su formalan razgovor, tokom kojeg je naš teniser pokazao poštovanje vojvotkinji, poklonivši joj se. Osim Novaka, Kejt je, ne tako davno, priznala da je kao devojčica bila opčinjena još jednim šampionom “belog sporta” sa ovih prostora, Goranom Ivaniševićem, koji je član Novakovog "stučnog štaba" .

Pročitajte: SUSRET DVE LEGENDE - Novak Đoković i Vlade Divac uhvaćeni zajedno na odmoru u Crnoj Gori (FOTO)

Foto: Nebojša Babić

 

S druge strane, Megan Markl impresionira Vlade Divac, koga je upoznala kada je imala 12 godina, o čemu svedoči fotografija nastala tom prilikom a koja se pojavila prilikom zvanične čestitike "Kingsa" na "Instagramu" , povodom Meganinog i Harijevog venčanja.

Komentari (0)

Loading