Celebrity News

Ekskluzivno! Zavirite na luksuznu proslavu rođendana i krštenje sina Kostadina Terzića! Mama presrećna, deda Zvezdan ponosan! (FOTO)

Sin Kostadina Terzića, Vuk, napunio je godinu dana i tim povodom upriličeno je rođendansko slavlje i krštenje.

Ekskluzivno! Zavirite na luksuznu proslavu rođendana i krštenje sina Kostadina Terzića! Mama presrećna, deda Zvezdan ponosan! (FOTO)

Kostadin Terzić i njegova supruga Valentina, tokom vikenda krstili su sina Vuka, nakon čega su taj važan događaj proslavili u krugu svojih najbližih.

Pročitajte: Na ulicama Dubaija sve je stalo - Savršeno stilizovani i ludi od ljubavi, Kostadin i Valentina Terzić blistaju na odmoru (FOTO)

Instagram

 

Sin Kostadina Terzića, mali Vuk, napunio je godinu dana, a za svog mezimca ponosni roditelji su nakon krštenja u crkvi pozvali rodbinu i najmilije na slavlje, koje je izgledalo nestvarno. Naime, čitava dekoracija restorana gde se slavilo bila je u plavim tonovima, sa plišanim medvedićima na stolovima, te je prizor bio kao iz bajke.

Pročitajte: Bio je prva ljubav Anastasije Ražnatović, a evo ko je lepotica sa kojom je Kostadin Terzić dobio dete (foto)

Instagram

 

Vuk je bio u centru pažnje, a ponosni deda Zvezdan Terzić ga je držao sa širokim osmehom na licu.

Pročitajte: Kostadin Terzić postao otac - Ponosna tetka otkrila ime bebe

Instagram

 

Takođe, Valentina i Kostadin su za ovu priliku bili savršeno stilizovani, kako dolikuje svečanosti, a prisustvovala je i Kostadinova sestra Maša Terzić, koja je većinu lepih fotografija zabeležila i postavila na društvene mreže.

Pročitajte: Pamtite je kao bivšu devojku Veljka Ražnatovića, a evo kako danas izgleda i čime se bavi Maša Terzić (foto)

Instagram

 

Cela porodica se veselila na ovom intimnom slavlju, a mali Vuk, kada poraste imaće pregršt uspomena sa svog prvog rođendana i krštenja, koje su roditelji brižljivo pripremili.

Pročitajte: Ćerka Zvezdana Terzića povređena u udesu u centru Beograda - Sa povredama prebačena u Urgentni centar

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading