Celebrity News

PONOSNA MAMA: Ovo je sin Nataše Ninković kog nikada ne prikazuje (FOTO)

Sin Nataše Ninković, Luka Šarenac, retko se može videti na slikama koje Nataša postavlja. Međutim, ona je ovaj put napravila izuzetak.

PONOSNA MAMA: Ovo je sin Nataše Ninković kog nikada ne prikazuje (FOTO)

Jedna od naših najistaknutijih glumica, Nataša Ninković, izbegava da otkriva previše o svom privatnom životu, te je skoro uvek u intervjuima fokusirana na svoje uloge i dostignuća.

Međutim, tu i tamo dogodi se da glumica postavi fotografiju na društvene mreže koja je "isečak" iz njenog intimnog života. Tako je Nataša, nedavno, objavila fotografiju svog sina Luke, koji je majčina slika i prilika.

Pročitajte: OVO NISMO OČEKIVALI - Sergej Trifunović JAVNO prozvao Natašu Ninković!

 

 

Sin Nataše Ninković, Luka Šarenac ima skoro 20 godina, a kako je glumica svojevremeno pričala, više je orijentisan na prirodne nauke, nego na umetnost. Sudeći po tome, on ne ide majčinim stopama, ali je od nje nasledio lepotu i stekao manire. Luka ima brata Matiju, koji je njegov blizanac, a prema Natašinim rečima njih dvojica su karakterno drugačiji.

- Nisam stroga, ali postavljene su neke granice. Jedan je toliko samokritičan da mu nije potreban ničiji kriticizam sa strane, naprotiv, drugi je više relaksiran, što opet mislim da nije loše. Naći će oni meru, sigurna sam - otkrila je glumica jednom prilikom, prenose mediji.

Pročitajte: Nataša Ninković za "Story" - Biti domaćica, nije samo „puno radno vreme“ već konstantni prekovremeni rad

 

 

Inače, Nataša je u skladnom braku sa Nenadom Šarencem preko 25 godina, a on ne voli da se eksponira, te ga izuzetno retko viđamo.

Komentari (2)

Loading
La baba

14:40 26.07.2021

Andjeli. Neka su zdravi i srećni! Ona kao majka, može samo da uživa!

Nada

05:32 28.07.2021

Sjajna i lepa glumica. posebna na neki nacin. Ovde porodica, neka je svima sa srecom.