Celebrity News

Odluka koja je mogla da promeni sve: Ovo je sin Ljiljane Stjepanović koji je bio spreman da reskira život, a sve zbog jedne stvari

Sin Ljiljane Stjepanović retko se pojavljuje u javnosti, a prema glumičinim rečima za nju je izuzetno vezan.

Odluka koja je mogla da promeni sve: Ovo je sin Ljiljane Stjepanović koji je bio spreman da reskira život, a sve zbog jedne stvari

Glumica Ljiljana Stjepanović udala se u 21. godini života, za tadašnjeg supruga Bojana Repića, kojeg je upoznala je u srednjoj školi. Oni su tokom šestogodišnjeg braka dobili dva sina, Igora i Vlastimira, ali ubrzo su se razišli, jer je Bojanu smetalo što se Ljiljana bavi glumom, te je ostala sama sa decom.

Iako je nosila veliki teret jer je samohrana i mlada majka na početku karijere, Ljiljana je uspela da izvede decu na pravi put i pruži im detinjstvo puno ljubavi.

- To je velika trauma i ne bih je nikome poželela. Jedva sam se iz nje iščupala i ne volim ni da se setim tog vremena. Mlada sam se udala, rodila decu, a onda razvela i ostala sama, tako da je sve to za mene bilo trauma. Da sam bila starija, možda bih to drugačije preživela, a ovako sve je bilo bolno i traumatično. Ipak, smatrala sam kako je bolje da deca rastu u miru i s jednim roditeljem, nego u lošoj atmosferi- govorila je glumica svojevremeno za medije.

Sin Ljiljane Stjepanović, Vlastimir Repić školovao se u inostranstvu, a glumica je govorila o njemu javno, ističući koliko je pažljiv prema njoj.

Pročitajte: PONOSNA MAMA - Ovo je sin Nataše Ninković kog nikada ne prikazuje (FOTO)

Facebook

 

– U oktobru 1998. godini moj mlađi sin Vlastimir je bio na studijama u SAD i pošto je shvatio da su oni odlučili da nas bombarduju, odlučio je da se vrati u Beograd. Džabe sam ga preklinjala da ostane tamo. Jok, on je došao kod mene i saopštio mi da ide u vojni odsek da se prijavi kao dobrovoljac. Srećom, pa je tamo bio neki pribrani čovek pa mu je rekao da bez vojne obuke može samo da dovede u pitanje svoj i život ljudi u njegovoj jedinici. Hvala bogu, vratili su ga kući- rekla je ranije za „Blic“ Ljiljana Stjepanović.

Danas je malo toga poznato o Vlastimiru, osim da je u braku sa izvesnom Marijom od 2014. godine i da ima ćerku Ljiljanu, koju je nazvao po majci, što je njoj u početku smetalo.

Pročitajte: SVI GLEDAJU U ČUDU - Tamara Dragičević objavila fotografiju majke u kupaćem, komentariše se SAMO JEDNO

 

 

- To mi je prvo malo smetalo, a sada mi je mnogo drago. Moj sin je hteo da mi se na taj način oduži za svu ljubav koju sam pružila njemu i njegovom bratu. Međutim, ja sam smatrala da je to staro ime i da bi možda trebalo izabrati neko savremenije. Ali eto, i moj Vlastimir ima staro srpsko ime, pa se u tom smislu tradicija nastavlja- pričala je Ljiljana za "Hello".

Komentari (0)

Loading